İnceleme Mafia 2'nin eksikleri

Bende yamalar tüm De'lerde sorunsuz çalıştı ancak orijinal sürümlerinde Mafia 2 dışında denemedim, o da çalışmadı zaten.
Hocam Mafia 2'nin classic versiyonunu Türkçe yama ile birlikte oynadım. Oynadığım dönemde classic versiyonu içinde yama vardı. Yani şu an sizin dediğinize göre classic versiyonu için yama kalkmış, geçen aylarda da isteyen ama bulamayan biri olmuştu. Ben silmediysem classic versiyonun Türkçe yaması hala bende duruyor olabilir.

Oyunu bitireli 5 dakika oldu bence bu oyunun en büyük eksiği hikayede peak noktası yok bütün olaylar dümdüz ve kademeli ilerliyor zaten Mafia serisi gameplayi ile ünlü olan bir seri değil hikayede yarım yamalak olunca oynanabilir herhangi bir yanı kalmıyor.

Hocam Mafia 2'nin classic versiyonunu Türkçe yama ile birlikte oynadım. Oynadığım dönemde classic versiyonu içinde yama vardı. Yani şu an sizin dediğinize göre classic versiyonu için yama kalkmış, geçen aylarda da isteyen ama bulamayan biri olmuştu. Ben silmediysem classic versiyonun Türkçe yaması hala bende duruyor olabilir.
Atabilir misin dostum?

Mafia 1'de olan arabada silah kullanma da eklenebilir bence, bir mafia oyununda nasıl arabada silah kullanamayız?

Yine de hikayesi, atmosferi ve oynanışıyla çok çok efsanevi bir oyun. Mafia 1 ve 2'nin benim gözümde yeri çok ayrı. İkisinin de orijinal sürümünü ve 1'in d.e'sini bitirdim. 2.sinin d.e'sini maalesef save sorunundan ve çözüm bulamadığımdan bitiremedim

Her Mafia oyunu birbirini aratıyor. Mafia 1'de olan bazı özellikler 2'de yok, ikinci oyununda olan bazı özellikler de üçüncü oyununda yok. :D Böyle beceriksiz firma görmedim.

Ben oyunu oynarken nedense NPC'lerin araba kullanması rezalet geldi. Üstüme üstüme sürüyorlar. Acaba direk Mafia: DEden geçtiğim için olabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı