Mafia 2'ye şans verilir mi?

Yer
Marmaris
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı
Selamlar, Mafia 2 sevemiyorum çünkü Mafia 1 sonunda vito bir şey yapıyor. Burada demeyeceğim. Bu yüzden oyuna ısınmadım. Sizce oyuna değer verilmeli mi?

Onun olması gerekiyordu maalesef. Tommy Angelo, kazık attı. O yaptığı yanına kaar kalmayacaktı. Bir şekilde o oyun öyle tamamlanacaktı, bunu da Vito ve Joe ikilisi yaptı. İkinci oyununda da o sahneye atıf var, tam sahne adını vermeyeyim.
Fırsat verilir. Neden olmasın?

Onun olması gerekiyordu maalesef. Tommy Angelo, kazık attı. O yaptığı yanına kaar kalmayacaktı. Bir şekilde o oyun öyle tamamlanacaktı, bunu da Vito ve Joe ikilisi yaptı. İkinci oyununda da o sahneye atıf var, tam sahne adını vermeyeyim.
Fırsat verilir. Neden olmasın?
İşte oyuna ısınamıyorum bu nedenden dolayı. Tüm maia oyunalrını sevidm 2 hariç. Vitoyu gördükçe oyunu silesim geliyor.

Sırf bu yüzden oynamaman büyük hata olur. İlk önce 2. oyunu oyna belki Vito'ya daha çok ısınırsın.
Hocam 1. oyunu oynaıdm biitrdim.

Mafia 1'in final sahnesinden bahsediyor arkadaş. Mafia 1'in final sahnesi, ikinci oyununda da var ve işte daha fazla anlattırmayın ya. Spoilere girecek çünkü. :D

Ön yargılarınızı bir kenara bırakın derim.
Hocam sizi seviyorum. oyunu deneyeceğim indirmeye başladım. Umarım oyun çöp değildir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı