Mafia 3 Definitive Edition RTX 2070 Performans Testi

Makaleler
9
Daha fazla  
Mafia 3'ü ilk oynadığım zamanlar çok kastığını hissetmiştim ve bu durum beni fazlasıyla rahatsız etmişti. Daha sonrasında hem oyunun sıkıntılarından hem de kasmasından dolayı silip oynamamaya karar verdim. Ta ki bu güne kadar. Çünkü dün Mafia 3 Definitive Edition çıktı ve anında indirip denemek istedim.

Oyundan şu an gördüğüm kadarıyla grafiklerde çok kötü bir oranda çamurlaşma var bununla birlikte ise performansta artış ve kasmaların düzeldiğini gördüm. Bu grafik çamurlaşması berbat bir durumda. Grafik ayarları en yüksekte olmasına rağmen etraf çok kötü görünüyor ayrıca uzak mesafelerdeki objeler bile kötü durumda.

Yani 2K Games'den çok bir şey beklemiyordum zaten ama genede oyunun daha da berbat görünmesi beni hem yeni çıkacak Mafia 1, hem de yenilenmiş Mafia 2 için fazlasıyla endişeye sokmuş durumda... Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Videoyu buradan izleyebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı