İnceleme Mafia: Definitive Edition

Açık dünyada gezme kısmı koydularsa en azından hotel görevindeki gibi gidip kadınlarla konuşup tavlayabilirdik. Bir kaç mekana girip çeşitli aktiviteler eklense fena olmazdı. Açık dünya kısmı koyup sadece arabayla gezmemizi istemeleri saçma.
Mafia 3 Bazı zamanlar GTA 5 ile veya GTA 4 ile kıyaslanmaya çalışıldı ama Mafia 3 ne GTA 5 kadar ne de GTA 4 kadar size özgür ve güzel bir açık dünya verebildi.

Onu bilmiyordum bi bakayım teşekkürler.
Oyunda gaza bastığınız gibi 100 km/h hıza ulaşan araçlar, batmobile benzeri(Belki siyah ve hızlı olduğu için batmobile diye kalmıştır aklımda, şimdi yanlış yönlendirme olmasın) araç vs. var açık dünyada. Onlara bir bakın hocam.

Batmobile benzeri dediğim araç bu, gaza bastığınız gibi uçup gidiyor, kontrol etmesi çok zor.
asd.jpg

Mafia 2001 ve 2020 halinide oynamış biri olarak zaten beğenmediğim ve iyi bulmadığım 2001 halinin 2020 yılında çıkan hali gerçekten mükemmeldi. Bu oyunu görünce eski halinin ne kadar yavan olduğunu anladım, tabi teknoloji falan ama hala bana göre en iyi mafia oyunu 2. oyundur.

Zamanında PS2'de oynardım... Görüntü kalitesi o zamanlar PS'de, PC'ye nazaran çok çok düşüktü ve oyun içi köprülerden geçerken sürekli uzun yükleme süreleri olurdu... Central Island'tan Hoboken'a falan giderken...Hey gidi hey nereden nereye... Harika bir oyuna yıllar sonra harika bir remake geldi kesinlikle... Ama yine de Thomas Angelo'nun remake'deki suratını yadırgadım ben... İnceleme için teşekkürler.

Mafia Definitive Edition'u bitireli 1 ay falan oldu on numara oyun. Eğer ayrıntılara çok takılmadan hikayesi, grafikleri ve atmosferi için oynayacaksanız on numara oyun. İndirimde 90TL olmuştu galiba. Fiyatını hak eden bir oyun. Keşke Mafia 2 de 1. oyunu gibi yenilenseydi de bir hevesle başlayabilseydim. Mafia 2 Definitive Edition'u indirdim ama Mafia 1'den sonra direkt başlayınca attan inip eşeğe binmek gibi oldu. Canım ne zaman çekerse o zaman başlar bitiririm artık.

Eskisinin verdiği gerginliği yenisi veremediği için sevmedim ben. Hele o shotgun kullananların tek atmaları... Sarjorunde mermi varken şarjör değiştirince o sarjordeki mermilerin komple gitmesi, benzin deposundan vurduğun arabanın benzininin akarak bitmesi falanlar yeni oyunda yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı