Mafia 3 işlemci 80-90 dereceleri görüyor

Kqtally

Hectopat
Daha fazla  
Mafia 1, 2 ve 3 serisini sil baştan oynamak istedim 1 ve 2 bitti sıra 3'e geldi ama işlemcim 80-90 dereceleri görüyor. Oyunu 1080p de yüksek ayarlarda oynuyorum, diğer oyunlarda 60-65 derece arası takılıyor ama Mafia 3'te bu dereceleri görüyorum.
İşlemcim i5 11400F, ekran kartım RX 6650XT, kule tipi soğutucu kullanıyorum. Saçma bir ayardan dolayı mı bu kadar ısınıyor? Nasıl bu ısıyı düşürebilirim? Ayrıca işlemcim 70-90W aralığında çalışıyor oyundayken. Yine 70-90W aralığında çalışan bir oyunda bir sorun yaşamadım, yardımcı olabilen varsa sevinirim.

1674564930158.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Montörün 60Hz ise 60FPS sabıtle oyunu yanı V-Sync'yi AC ve bu senın sıstemının sorunu değil oyunun sorunu oyun işlemci ustune odakte oldu ıcın tum grafıklerı Full'e ve ekran kartına bındır yuku sorunun cozulmesse söyle.

Montörün 60Hz ise 60FPS sabıtle oyunu yanı V-Sync'yi AC ve bu senın sıstemının sorunu değil oyunun sorunu oyun işlemci ustune odakte oldu ıcın tum grafıklerı Full'e ve ekran kartına bındır yuku sorunun cozulmesse söyle.

Evet, FPS kısıtlayınca tabii ki düzeldi biraz da olsa 70-80 dereceleri görüyor, yani ekstra yapabileceğim bir şey yok mu? 60FPS oynamak sorun olmaz benim açımdan ama hala FPS'e göre biraz sorun gibi sıcaklık değeri. Sanırım dediğiniz gibi oyunla ilgili bir sorun.

Oyunla ılgılı bır sorun del kardeşım oyunun grafıklerı işlemciye odakte oldu ıcın senın işlemcin cok ısınıyor senın 60 65 derece dedın oyunlar hangı oyunlar soyler mısın bir de kasanda kac tane fan var hafa akışı guzelmı grafıklerı fullemeyı denedın mı bir de.

Oyunla ılgılı bır sorun del kardeşım oyunun grafıklerı işlemciye odakte oldu ıcın senın işlemcin cok ısınıyor senın 60 65 derece dedın oyunlar hangı oyunlar soyler mısın bir de kasanda kac tane fan var hafa akışı guzelmı grafıklerı fullemeyı denedın mı bir de.
Grafikler full, valorant, battlefield1, witcher serileri, no mans sky, M&B Bannerlord gibi oyunlardan bahsediyorum. Tahliye fanım var, 2 adet önde fan var ve kasa ızgaralı (mesh) hem önden hem üstten. (Kasa'nın linki)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı