Mafia Definitive Edition GOG CD key 8,79 TL

LorrieNN

Hectopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yanlış bir şey yoksa GOG için Mafia Definitive Edition keyi 8.79 liradan satılıyor. Tabii eğer Amazon Prime üyeliğiniz varsa Prime Gaming'den bedavaya GOG için kod alabilirsiniz.
Beleşe buldukları Prime kodları için fırsatçılar yine harekete geçmiş. Bunlara para kazandırmayın Prime alın. Oyunları ücretsiz veren asıl hizmeti sağlayan Prime iken bu beleşçi fırsatçılara prim vermeyin. Prime'ın verdiği hizmet için 40 TL bedava fiyat. Video, onlarca oyun ve ücretsiz kargo fırsatı sunuyor. Ücreti hak edene vermek lazım sistemi suistimal edenlere değil.

Beleşe buldukları Prime kodları için fırsatçılar yine harekete geçmiş. Bunlara para kazandırmayın Prime alın. Oyunları ücretsiz veren asıl hizmeti sağlayan Prime iken bu beleşçi fırsatçılara prim vermeyin. Prime'ın verdiği hizmet için 40 TL bedava fiyat. Video, onlarca oyun ve ücretsiz kargo fırsatı sunuyor. Ücreti hak edene vermek lazım sistemi suistimal edenlere değil.
Hocam öyle bir olay olduğunu bilmiyordum. Kinguin güvenilir site diye paylaştım. Eğer öyleyse tabi ki orijinal yerinden alınmalı.

Evet gerçekten öyleymiş...
1735033445804.png

Amazon primenin 30 günlük denemesini alıp sonra iptal edebilirsiniz para çekmez ve 30 gün boyunca sizde kalır ama önerim paranız varsa destek olmanız gerçekten iyi işler yapıyorlar.

40TL'lik Amazon Prime alıp, oyunları aldıktan sonra iade edebilirsiniz. 2-3TL kesinti olmuş oluyor sadece, para ise 1 hafta içinde yatmakta. (37-38TL olarak.) Aylardır bu şekilde topluyorum ve her seferinde 30 günlük deneme açmaktan çok daha kolay.
Ayrıca sık sık hesap açarsanız deneme için telefon numaranız ve kart bilgileriniz kara listeye alınmakta.

40TL'lik Amazon Prime alıp, oyunları aldıktan sonra iade edebilirsiniz. 2-3TL kesinti olmuş oluyor sadece, para ise 1 hafta içinde yatmakta. (37-38TL olarak.) Aylardır bu şekilde topluyorum ve her seferinde 30 günlük deneme açmaktan çok daha kolay.
Ayrıca sık sık hesap açarsanız deneme için telefon numaranız ve kart bilgileriniz kara listeye alınmakta.

Prime ile oyunlar nereden alınıyor ki? Bende Prime var nasıl alınacağını bilmiyorum

Prime ile oyunlar nereden alınıyor ki? Bende Prime var nasıl alınacağını bilmiyorum
Tarayıcınıza Prime Gaming yazın. Siteye girip Amazon Prime hesabınızla giriş yapın.

Platform dolandırma yöntemi öğretmişsin abi direkt...

Platform dolandırma yöntemi öğretmişsin abi direkt...
Normalde bu tarz şeyleri hiç yazmam ama çok fazla insan oyunsuz oldukları için sitem ediyorlar ve maddiyatları konusunda şikayetçiler oyüzden öğrenmeleri iyi olur. Tabi herkes yaparsa bizim ekmek tekneside sıkıntıya girer.

Normalde bu tarz şeyleri hiç yazmam ama çok fazla insan oyunsuz oldukları için sitem ediyorlar ve maddiyatları konusunda şikayetçiler o yüzden öğrenmeleri iyi olur. Tabii herkes yaparsa bizim ekmek tekneside sıkıntıya girer.

Bu şekilde yaptıkça firmalar daha farklı politikalar izliyor. O yüzden yapılmaması daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı