Mafia Definitive Edition vs RDR2

Alexei55

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben Mafia hayranıyım ama insanlar Mafia Definitive Edition hüsran olacak dediler bende RDR 2 almayı düşünmeye başladım oyun çıkınca sonuç belirlenir ama ikisinin de gameplay videosuna bakarsak hangisi daha iyi sizce?

Nerden biliyorlar oynamışlar mı 😄 Ayrıca ilk Mafia'nın hikayesi yeter, oyun fos çıksa da benim için önemli değil.

RDR 2'yi oynamadım ama açık dünya oyunu, yapılacak çok görev var, hikayesi de iyi. Tabii ki RDR 2 daha iyi olur ama Mafia kötü çıkmayacak bence.

Nerden biliyorlar oynamışlar mı 😄 ayrıca ilk Mafia'nın hikayesi yeter, oyun fos çıksa da benim için önemli değil.

RDR 2'yi oynamadım ama açık dünya oyunu, yapılacak çok görev var, hikayesi de iyi. Tabii ki RDR 2 daha iyi olur ama Mafia kötü çıkmayacak bence.

Bence de çıkmayacak ama 10 kişiden 8'i hüsran diyor hangar 13 diye ve gerçekten biraz haklılar yönettiğimiz karakter bir taksici ama komando gibi silah kullanıyor ve bayağı bug olacak deniyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı