İnceleme Mafia: Definitive Edition

The Godfather filmi hatrına bu seriyi zamanında aldım ama bir türlü oynamaya fırsat bulamadım. Bu yazıdan sonra tekrar bir gündemime alayım, RDR 2 sonrası kısmetse buna başlarım.

The Godfather seven biriysen sadece hikâye hatrına bile oynanabilir. Benim de İtalyan mafyası temasını seven biri olarak Mafia serisi hep özel olarak ilgimi çekmişti. Bu oyunda pek aradığımı bulamadım ancak oynadığıma pişman da olmadım.

İnceleme güzel fakat Remastered veya remake her neyse için gayet güzel bir baştan yapım Mafia 1'e sadık olmayabilir ama çok fazla kusurunu kapattığı yer var.
Mafia 1 şu zamanda oynaması işkence bir oyun def sürümü ile beraber bunu çözüyorlarsa vasat bir yeniden yapım değildir benim gözümde.
Ama benim kendi görüşüm güzel bir inceleme olmuş.

@Tuğra Akın

Görüşün için teşekkürler. İlk Mafia oyunu elbette günümüzde oynayamaz vaziyette ancak benim bahsettiğim sadık kalmama durumu hikâye ve karakterlerle ilgili. Hikâyeyi değerlendirdiğim kısımda bundan detaylıca bahsettim. Yoksa oyun ilk oyundaki oynanışsal problemleri tabii ki çözüyor, 2020 yapımı yeni bir oyun sonuçta.

@Tuğra Akın, oyuna sadık kalıyor. Sadece grafik açıdan iyileştirilme olduğu söylenebilir. Hikaye aynı.

Şu anda bitirdiniz mi hiçbir fikrim yok ancak belki unuttunuz diye buraya yazıyorum şans verme zamanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…