Mafia Trilogy iade edilmeli mi?

293735

Kilopat
Makaleler
15
Mafia Trilogy aldım, İçinde Mafia D. E, Mafia 2, Mafia 3 var. Mafia D. E. Güzel oyun oynamak istiyorum fakat PC kaldırmıyor yani şu anlık boşta duruyor. Mafia 3 de oynamak istemiyorum. Mafia 2'yi küçükken ilk çıktığında kusana kadar oynadım rahat 1000 saat crack olarak oynamışımdır. Şu an Mafia 2 oyununu tekrar bitirmek istiyorum fakat girince sıkılıp bırakır mıyım bilmiyorum. Genelde böyle oluyor. Sorum şu 150TL'ye aldım, Nays'dan indirim ile 124TL'ye gelecek sizce iade etmeli miyim? Yoksa kalsın mı?

Son düzenleme:
Mafia trilogy aldım, içinde Mafia D. E, Mafia 2, Mafia 3 var. Mafia D. E. Güzel oyun oynamak istiyorum fakat PC kaldırmıyor yani şu anlık boşta duruyor. Mafia 3 de oynamak istemiyorum. Mafia 2'yi küçükken ilk çıktığında kusana kadar oynadım rahat 1000 saat crack olarak oynamışımdır. Şu an Mafia 2 oyununu tekrar bitirmek istiyorum fakat girince sıkılıp bırakır mıyım bilmiyorum. Genelde böyle oluyor. Sorum şu 150TL'ye aldım, Nays'dan indirim ile 120TL'ye gelecek sizce iade etmeli miyim? Yoksa kalsın mı?

İade edip ucuza tekrar mı alacaksınız? Eğer öyleyse parayı iade edene kadar indirim biter mi ona dikkat et yakında zam yiyeceği söyleniyor serinin.

İade etmemeniz daha iyi olur iyi fiyata almışsınız ileride değerlendirebilirsin Mafia 2 tekrar bitirilecek oyun oturur oynarsın Mafia Definitive Edition'a denilecek söz yok muazzam bir şey kesinlikle kalmalı.

Kalsın bence iade etmeyin. Mafia 1 Remake'i geçen sene bitirmiştim baya güzel gelmişti. İyi bir pc alınca oynarsınız, benim önceden satın alıp sonradan pc alınca oynadığım çok oyun oldu baya birikmiş oyununuz oluyor hatta. Mafia 2'yi de oynarsınız tekrardan bütün DLC'ler ile birlikte hem o kadar saat korsan oynamışsınız bari orijinali de dursun sizde.

Mafia Trilogy aldım, İçinde Mafia D. E, Mafia 2, Mafia 3 var. Mafia D. E. Güzel oyun oynamak istiyorum fakat PC kaldırmıyor yani şu anlık boşta duruyor. Mafia 3 de oynamak istemiyorum. Mafia 2'yi küçükken ilk çıktığında kusana kadar oynadım rahat 1000 saat crack olarak oynamışımdır. Şu an Mafia 2 oyununu tekrar bitirmek istiyorum fakat girince sıkılıp bırakır mıyım bilmiyorum. Genelde böyle oluyor. Sorum şu 150TL'ye aldım, Nays'dan indirim ile 124TL'ye gelecek sizce iade etmeli miyim? Yoksa kalsın mı?
Bilgisayarın olunca oynarsın ileride ki Mafia serisinin tüm oyunları çok güzel ama 1. oyunu ayrı bir güzel. Aynı kaderi yaşamışız ben de küçükken çok fazla mafia 2 oynadım crackli şimdi tabii satın aldık ama mafia 1 bana göre daha güzel.

Aynı durumdayım.PC ölü ve de Nays ile satın aldım.Tavsiyem Steam'in 2 haftalık iade politikası olayını kullanmanız.Forumda ve internette birsürü kişi oyunların indirim bittiği anda zamlanacağını söylüyor.Bence sizde bekleyin eğer büyük bir zam yerse daha sonra alamama ihtimalinizden dolayı elinizde tutarsınız eğer zam yemezse iade etmeyi düşünebilirsiniz.Dediğim gibi benzer bir durumdayım ama ben iade etmeyi hiç düşünmüyorum.Burda kararı siz vermelisiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı