MAG B550 Tomahawk sistem M.2 SSD'leri görmüyor

AlperenS3rt

Hectopat
Birkaç ay önce bilgisayar rastgele zamanlarda kapanıyordu. Güç kaynağı ile ilgili olduğunu düşünüp MSI MAG A750GL aldım. Bir sıkıntı kalmadığını düşünmüştüm tam bu sefer PC M.2 SSD'yi görmemeye başladı. Sorun anakart soketinde mi yoksa SSD de mi bilmediğim için bilgisayarcıya verdim. Sorunun anakartta olduğunu ama M.2'ye de çok güvenmemem gerektiğini söyledi. Bunun üzerine MSI MAG B550 Tomahawk aldım. Kurulumu yaptım sıkıntı yoktu gece oyunlar insin diye açık bıraktım. Sabah uyandığımda ekranda BIOS ekranı vardı ve M.2'yi yine görmüyordu. Ben de bu sefer MSI M450 M.2 SSD'yi aldım. Taktım ve gördü tam Windows'u kurarken hata verdi ve M.2'yi görmemeye başladı. Windows'u hard diske kurdum. Şu anda PC M.2'yi bazen görüyor bazen görmüyor sebebini hala bulamadım. İnternetteki çoğu çözümü denedim ama yine de önerilere açığım. Sinirden kasayı camdan atmama az kaldı.

Ekleme: Az önce yine Kernel Power 41 (63) hatası verdi. Güç kaynağı değişmeden önce gelen hata. Son günde toplam 7 kere bu hatayı kaydetmiş. Ayrıca bir değişiklik yok M.2 gözükmüyor.

Ekstra olarak 10 dakikada bir PC'de Ethernet gidiyor geliyor. Sanırım anakarttan :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı