wolfgangmami
Megapat
Daha fazla  

Herkese merhaba, 2024 benim için çok değişik geçiyor ilk defa flört vs derken 2 kızda şunu fark ettim. İkisi de biz önceki ilişkilerimizden mağduruz diyorlar ama benden onların galiba oyuncağı olmamı bekliyorlar. Gel deyince gel, git deyince git. Bizi eğlendir, istediğimiz ile de yatarız gibisine getiriyorlar. Ama sorsan çok masumlar vs. hatta bu seçici olmalarının sebebi ise önceden edindikleri deneyim diye yapıştırıyorlar. Yani ben deli gibi sensiz yapamam demiyorum ama en basit rica veya isteklere kulaklarını kapatıyorlar. Yardımcı olmuyorlar, ve engelliyorlar. Bir yerden sonra ise şuna dönüyor: Senin öz güvensiz misin ya da kendini mi değiştireceksin gibi gibi çok saçma argüman ile geliyorlar. Yani yollu iseniz yolluyum deyinde hepimiz ona göre gidelim diyorum ama bu ilişki dinamiklerinden hiç anlamıyorum ve anlayacağımı da sanmıyorum. Onların dilinde olan gri alan bende yok. Ya siyahtır ya beyaz. Yani bilmiyorum ne yapmalıyım böylelerine ama şu anlık, direk irtibatı kesmeyi düşünüyorum. Çünkü gereksiz vakit kaybı. Yani saçma tavsiye verenler vardı ama hak vermeye başladım. Ya da daha etkili çözüm var ise fikirlere açığım.

Kızlarla yakınlaş, aşk bombası haline getir ilişkinizi sonra bir anda hayalete dön. Şaka bir yana eğer anlattığın gibiyse uğraşmaya değmez.
 Kızlarla yakınlaş, aşk bombası haline getir ilişkinizi sonra bir anda hayalete dön. Şaka bir yana eğer anlattığın gibiyse uğraşmaya değmez.