Mahalle bilgisayarcısına bilgisayar tamir ettirmek

Bloodlinee

Hectopat
Daha fazla  
Güvenip yaptirdiniz oldu mu? İşlemcim bozuldu 2.5 senelik PC herhangi bir güvenim yok 2.5 bin TL istedi. Siz güvenir miydiniz? Garantisi bitti.

Güvenip yaptirdiniz oldu mu? İşlemcim bozuldu 2.5 senelik PC herhangi bir güvenim yok 2.5 bin TL istedi. Siz güvenir miydiniz? Garantisi bitti.

2.5k ya hangi işlemci takacağını sor ve anakartın dahil olacak şekilde sistemini yaz buraya ona göre cevap verelim.

Bozuk bilgisayarın götürülmeyeceği tek bir yer vardır. O da bilgisayarcılardır. Bu terim "bilgisayarcı" ülkemizde "dolandırıcı" ile aynı sıfadı taşımaktadır. %0.1 işini düzgün yapan yapmaya çalışan var ona bir şey demem ama kesinlikle götürmemeniz lazım.

Peki bilgisayarcılar neden var? Ne yapılır? Geçen anakart montaj vidam eksiksi 1 Sata kablosu + 5 vidayı 5TL ye almıştım. Veya acil hoparlör ihtiyacın vardır 20-25TL ye alırsın. DDR3 Notebook RAM'i lazımdır uyguna alırsın. Kablo alırsın. Kendi bilgisayarını götürmezsin 😉

@Bloodlinee Tüm sistemini ve sorunu detaylı yaz. Kazıklanma.

2500 TL ye sana Pentium 100TL lik bir işlemci de takabilir. Sorunun tam olarak ne olduğunu bize söylersen eğer kendin çözmen için sana yardımcı olabiliriz.
Yok yenisi değil bozulani yaptıracağını söyledi sistemi bilmiyorum kardeşime hediye almıştım uzun zaman önce uzaktayım bakamam o da macun takarken bozmuş ben pek anlamıyorum

2500 TL ye sana Pentium 100TL lik bir işlemci de takabilir. Sorunun tam olarak ne olduğunu bize söylersen eğer kendin çözmen için sana yardımcı olabiliriz.
O Allah'ın emri. Belki de eğik 2-3 pini düzeltip soketteki macun artıklarını temizleyip tamir ettim diye 2.5K para alacak 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı