Konunun en efsane yorumu. Bunun bı tık üstü B-52 ile alçaktan geçmek.Yolun ortasına sandalye vs koymuşlardı, 3 kez geçtim oradan vtec2 + varex egzozla siz öyle yapıyosanız ben de böyle yaparım diye bağırdım waaam bam bam bam ba bab ba abmmm, yanlayarak geçtim yolun ortasında dikilen değişik insanımsı yaratıklara da silme geçtim geberseler suç bende olmazdı çünkü![]()
Yaşadığım yerde son 1 ay içinde bugün üçüncü mahalle düğünü yapıldı, bende artık tahammül kalmadı diyebilirim. Zira Mayıs ayı geldiği gibi Ekim ayı sonuna kadar bu durum sürüyor.Parasızlık sonucu ortaya çıkan bir olay bazense mahalle komşuları sevinsin diye.
Ama, işin cılkını çıkarmak doğru değil.
Geçeriz ya, biz ne güne buradayız.Konunun en efsane yorumu. Bunun bı tık üstü B-52 ile alçaktan geçmek.
Ya baba atla B-52'ye ben de ordan warthogla geleyim bı brrrrrrt yaptık mı kaçarlar merak etme.Yaşadığım yerde son 1 ay içinde bugün üçüncü mahalle düğünü yapıldı, bende artık tahammül kalmadı diyebilirim. Zira Mayıs ayı geldiği gibi Ekim ayı sonuna kadar bu durum sürüyor.
Açıkçası bu kültür bize ait midir emin değilim, belki ben biraz abartıyorumdur ama çok rahatsız edici olduğu aşikar.@B 52 Stratofortress Hocam gürültünün cılkını çıkaran ben bile sevmem hatta nefret ederim.
Ama ülkemizin kültürü bir yere kadar tamamen kim daha varoşsa o kadar iyi üzerine kurulu.
Yoksa ben bayılmıyorum ama insanlar dans edince biraz ayak uyduruyorum denebilir.
Yolun ortasına sandalye vs koymuşlardı, 3 kez geçtim oradan vtec2 + varex egzozla siz öyle yapıyosanız ben de böyle yaparım diye bağırdım waaam bam bam bam ba bab ba abmmm, yanlayarak geçtim yolun ortasında dikilen değişik insanımsı yaratıklara da silme geçtim geberseler suç bende olmazdı çünkü![]()
Dandik bı kültüre sahip olmaktansa hiçbir kültüre sahip olmamak daha iyi.Açıkçası bu kültür bize ait midir emin değilim, belki ben biraz abartıyorumdur ama çok rahatsız edici olduğu aşikar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.