Mahalledeki tehditkâr davranışlarla nasıl başa çıkılır?

arda8349

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar, yaklaşık bir yıldır evimizin yanındaki oto yıkama yüzünden huzurumuz kaçtı. su sesleri, yüksek müzik ve bağırarak konuşmaları bizi rahatsız ediyor. Birkaç kez konuşmayı denedim, ancak üzerime yürüyüp küfür ettiler. Konuşarak anlaşılabilecek insanlar değiller. evimizin aşağısında şüpheli tipler dolaşıyor ve doğal olarak korkuyoruz. Üstelik, otizmli bir arkadaşları var ve mahalledeki bazı kişiler bu adamı koruyor. Bu kişi, elinde tespihle dolaşıp sokaktaki kızlara laf atıyor, sokak köpeklerine saldırıyor ve onlara vuruyor. Bize bıçak gösterdiği de oldu. gerçekten huzurumuz kalmadı. Ne yapmamız gerektiğini bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar, yaklaşık bir yıldır evimizin yanındaki oto yıkama yüzünden huzurumuz kaçtı. su sesleri, yüksek müzik ve bağırarak konuşmaları bizi rahatsız ediyor. Birkaç kez konuşmayı denedim, ancak üzerime yürüyüp küfür ettiler. Konuşarak anlaşılabilecek insanlar değiller. evimizin aşağısında şüpheli tipler dolaşıyor ve doğal olarak korkuyoruz. Üstelik, otizmli bir arkadaşları var ve mahalledeki bazı kişiler bu adamı koruyor. Bu kişi, elinde tespihle dolaşıp sokaktaki kızlara laf atıyor, sokak köpeklerine saldırıyor ve onlara vuruyor. Bize bıçak gösterdiği de oldu. gerçekten huzurumuz kalmadı. Ne yapmamız gerektiğini bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Hocam sizce artık polise gitmenin zamanı gelmedi mi?

Abicim buraya neden anlatıyorsun ki buraya yazacağına emniyete gitsene

Abicim buraya neden anlatıyorsun ki buraya yazacağına emniyete gitsene
Tabi kanıtla gidersen daha etkili olur telefonunu cebine koy kamerası dışarda kalacak şekilde veya bir başkası ile git arkadan çeksin. Deki işte rahatsız oluyoruz vs. Birşey derlerse zaten kayıt olduğu için daha rahat olur işlemler

Polis kıyaslamadım orada insanlar hakklarını arıyor neden bızım burada böyle bir durum yok insanlar işin içine silah girene kadar polisi aramıyor? Görevleri bu
Çünkü benim dediğim ile gene örtüşüyor. Abd de polis gerekeni yaparken bizim polisimiz(en azından şuan) geliyor iki uyarıp gidiyor sonra o şahıslarda daha çok kinlenip sen beni şikayet edersin ha diye daha üst boyuta taşıyor. Benim babam da 30 sene bu devlete polislik yaptı. 2009 da emekli oldu. Onun yıllarında millet sokakta poliste gördümü önünü ilikler yakasını başını düzeltir boynunu eğermiş şimdi öyle değil. İşte bu yüzden millet korkuyor polis iki uyarıp gidecek sonra bana daha büyük zarar verirler diye. Bu memlekette 500 liraya adam keserim diyen binlerce insan var

Hocam malum adalet diye bir şey yok ülkemizde şikayetten sonra iyice musallat olmalarını istemıyorum

Adalet yok diye bir şey yok hocam biz soruşturma detayını bilmeden yorum yapıyoruz şu neden dışarıda tarzı bazı durumlarda cidden adalet yok diyorum bende ama bir avukatın yorum yapması daha doğru adalet yok yorumuna

Technopat Haberler

Geri
Yukarı