Düşüncelerine olan saygım sonsuz olmakla birlikte sana sonuna kadar katılıyor ve bunu güzel bir şekilde izah ettiğin için teşekkür ediyorum dostumBunların sebebinin tek taraflı olduğuna inanmıyorum. İktidardan muhalefete, üreticiden aracıya oradan satıcısından tüketicisine kadar herkesin hatası var. Ancak sorsan kimsenin hatası yok. Herkes birbirine atıyor suçu. Herkes kendi üstüne düşeni yapsa en başta iktidar olmak üzere sıkıntıların azalacağını düşünüyorum. Denetleme olsa bile artık cezalar caydırıcı değil. Sözde ceza veriyorlar. Kocaman marketlere sadaka parasından daha az ceza kesiyorsan bunun caydırıcılığı nerede.
Kafa yapısına bak. Her seferinde AKP'li değilim diye söylemene gerek yok.Onlar bir fikir bulmuş ki oradalar. Eğer sen bir fikir bulamıyorsan, daha iyisini seçemiyorsan hayatın boyunca o bilgisayar ekranının arkasından hükumete laf atmaya devam etmek zorundasın.
Ben ne AKP'nin kölesi olmuş ne de sol görüşün kölesi olmuş olan kanalları izlemem, dinlemem ve gazetelerini okumam. Gerçek bilgiyi sunanları izlerim, dinlerim ve gazetelerini okurum.
Ayrıca: Önceden hiç biber 21 kuruşa çıkıyor fiyatlar neden böyle demiyor dunuz? Fiyatlara bak devlet el atmalı diyordunuz. Şimdi 21 kuruşa çıkıyor niye pahalı diyorsunuz? Aracıları şimdi görmeye başladınız. Peki sebebi ne devletin getirdiği manav'da pahalıymış o yüzden
Hocam siz olayı yanlış anlamışsınız bizde karaborsa yok aksine biber patlıcan var ama satan yok, manav pahalı satılmıyor diye getirmiyor.
Dostum daha iyisi çıkıyor mu? Çıkmıyor herkes bir takım öneriler ile sadece konuşuyor sadece ses ama kalkınma yok hiç kimsede hareket yok. Ben şahsen oy bile vermek istemiyorum bana kalsa boş atacağım ama işteKafa yapısına bak. Her seferinde AKP'li değilim diye söylemene gerek yok.
Ben de diyorum ki oraya damadını veya ailesini alacağına bilgili kişileri alsalar zaten bu durumda olmazdık. Sorun bu kadar basit. Bu işler, manav kurayım fiyatlar düşsün demekle olmuyor. İşi temelden yapmaları lazım.Dostum daha iyisi çıkıyor mu? Çıkmıyor herkes bir takım öneriler ile sadece konuşuyor sadece ses ama kalkınma yok hiç kimsede hareket yok. Ben şahsen oy bile vermek istemiyorum bana kalsa boş atacağım ama işteBen sana ailesi ile ilgili bir şey dedim mi? Berat ALBAYRAK o kademeye geldiğinde senden daha fazla tepkiyi ben verdim emin olabilirsin.
Fırsat gelse daha iyileri var zaten merak etme. Bu saatten sonra kim gelirse gelsin bu ülkeyi daha beter konuma sürükleyemez.Dostum daha iyisi çıkıyor mu?
Neyden bahsettiğinizi gram anlamadım.
İlk önce tarlada 20 kuruş diyen kişi iktidar. Bu kadar pahallı olmasının sebebini komisyoncular diyor. Zaten burada tarlada 20 kuruş olmadığını anlatıyoruz. Neyin eleştirisini yaptınız hiç anlamadım.
Diğer yandan çoğu şeyi aynı konuşuyoruz. Aynı şekilde köprüsü, yakıtı, vergisi, dükkan geliri, kar payı, elektriği derken fiyatların bu kadar yükselmesi gayet normal diyordum. Siz de aynısını demişsiniz.
Büyük bir ihtimal bana yanıt verdiniz ama aynı şeyi konuşmuşuz. Demek istediğinizi anlamadım bile.
Adamlar hala gelmiş çiftçiye destek var diyor. Herhalde hiç haberleri açıp dinlemiyorlar. Her gün bir çiftçi gurubu ağlıyor. Bunları görmüyorlar herhalde. Bu ülkede çiftçiye hiçbir şekilde destek yok. Tam aksine ithal ederek köstek oluyorlar. Çok yanlış ilerliyor işler.
Tamam.Fırsat gelse daha iyileri var zaten merak etme. Bu saatten sonra kim gelirse gelsin bu ülkeyi daha beter konuma sürükleyemez.