Zekcek
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Kaldığım oda balkonlu yani camlı üstüne eski tahta pencere.Eğer resmi yollarla çözüme ulaştıramıyorsanız size şöyle bir çözüm sunayım.
Dışa bakan cepheniz varsa alın bunlardan çok da masraflı olacağını sanmıyorum.
Kirada değiliz maddi durumlardan dolayı en az 1 yıl daha burada kalmak zorundayız.Kiradasın galiba, ordan taşın bence. Allah korusun başına bir şey gelir.
Polisle artık arkadaş kıvamına geldik. Gökdere diyince adamlar direk anlıyor. Polisi dediğiniz gibi terkrar tekrar arasakda yarım saatden önce hiçbir şekilde gelmiyor. Bazen geldiğinde de adamlar gitmiş oluyor, sonra geri arayıp yanlış ihbar verdiniz diyorlar.Şikayet üzerine polis gelmezse; Gelene kadar tekrar tekrar ara. 20 dakika içerisinde gelmezse tekrar ara. Yollamazlarsa tekrar ara. Aramaktan çekinme yani; Polis nerede diye sor yani.
Aşağı inip münakaşaya girme, senin muhatabın insan değil onlar. Ses yaparlarsa sürekli olarak arayacaksın, şikayet edeceksin bir süre sonra gelmemeye başlarlar artık.
Müziği son ses açıp rahatsız edenlerin araçlarına taş at. Balkon zaten görmezler.(Kaldırım taşı değil çakıl taşı)
İlk başta kibar davranıyorum zaten. Çoğu zaman özür dileyip gidiyorlar ama bazıları da dün gece gibi kapıya geliyorlar.Polis gelmiyorsa maalesef yapacak bir şey yok. İnsan gibi anlatmaya çalışsan, "Ne diyon lan sen" gibi saçma bir tepki verirler. Yani hiçbir şekilde yaptıklarının rahatsız edici olduğunu anlatamazsınız.
Adam toplayıp, orada kavga çıkarsanız polis gelir, olan size olur ya da birkaç gün sonra onlar da adam toplayıp, sizin mahallenize, evinize dadanırlar ve kavga çıkartırlar. Yani bu sorunu çözecek hiçbir şey yok.
Düdük ya da siren sesi gibi bir şey ile belki korkup, kaçabilirler. Ki o da en fazla 1-2 defa işler. Ne diyeyim, Allah sabır versin.
Sis bombası tarzı şeyler düşünüyorum ama ne kadar mantıklı ? Sonuçta 2 apartman var beni anlama ihtimali yüksek. Kafası güzel adam Taşdan sisten anlıcak mı ?
Apartman sakinlerinden imza toplayıp dilekçe yazmayi düşünüyorum. İse yarar inşallah. Daha önce iletişimede geçildi zannediyordum.Belediye ile iletişime geçmeyi denediniz mi?
Herkes bi çözüm bulmaya çalışmış. Teşekkürler arkadaşlar.