Pluto_B
Hectopat
Arkadaşlar mahkeme yoluyla tor IP verebilir mi?
Ne yaşadınız hocam ?
Arkadaşlar mahkeme yoluyla tor IP verebilir mi?
VPN+tor ve cerezleri kapattım gene ihtimal var mı?
VPN Kullanmak Tor kullanmaktan daha güvensiz bir şey, VPN firmaları yasal durum olduğunda çoğu hemen veriyor.Sanal makinaya vpn ile girip onun içinden bu dediklerinizi yaparsanız ihtimal olmaz
Bazı Tor Relayleri devlet tarafından açılıyor. ABD'de var bu durum ancak Türkiye'de var mı bilmiyorum.Kolluk kuvvet ekibi derken
Alakasi yok VDS verir logu prensipleri yuzunden ve Log tutmayan VPN yoktur diye dusunuyorum. Ve arkadasin illegal bir ise bulastigini dusundugum icin oda calinti kartiyla alisveris buyuk ihtimal yakalanmazsan sanslisin bayagi ki bir daha bulasma ama paket olursun umarim olursun yaptigin sey etik degil. Hele ulke bu durumdayken zor gecinen biri denk geldiyse ama 18 yas altiysan guzelce para alirlar senden ustuysende hapis cezasi veya para cezasida denk gelebilir bilmiyorum. Ayrca tor isini gormez sadece yakalanma uzar ve simdiden soyleyeyim buyuk ihtimal seni aramaya baslamislardir. Eve mahkeme kagidi gelirse ailenle yasiyorsan simdiden ne anlatirim ne soylerim gibisinden dusun.Biraz garip olacak ama VDS ye Log bırakmayan bir vpn ile girip vds içinden tekrardan başka bir vpne bağlanırsaniz bulmaları çok uzun sürer bulamazlar demiyorum ama süreç baya uzar
Express Vpn tutmuyordu sanırım.Alakasi yok VDS verir logu prensipleri yuzunden ve Log tutmayan VPN yoktur diye dusunuyorum. Ve arkadasin illegal bir ise bulastigini dusundugum icin oda calinti kartiyla alisveris buyuk ihtimal yakalanmazsan sanslisin bayagi ki bir daha bulasma ama paket olursun umarim olursun yaptigin sey etik degil. Hele ulke bu durumdayken zor gecinen biri denk geldiyse ama 18 yas altiysan guzelce para alirlar senden ustuysende hapis cezasi veya para cezasida denk gelebilir bilmiyorum. Ayrca tor isini gormez sadece yakalanma uzar ve simdiden soyleyeyim buyuk ihtimal seni aramaya baslamislardir. Eve mahkeme kagidi gelirse ailenle yasiyorsan simdiden ne anlatirim ne soylerim gibisinden dusun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.