Mail hesabını bilen biri ne yapabilir?

GainEager

Hectopat
Yer
Fox River
Arkadaşlar ben bir tane alım satım sitesinden 10 tane YouTube Premium tedarik ettim. 2 mail hesabı ve şifrelerini istedi bende yeni hesap açıp şifresini verdim. Hesaplar boş ama sorum şu benim bu maili oluşturduğum cihaza bir şey yapabilir mi bağlanabilir mi yani bir sorun oluşturur mu?

Arkadaşlar ben bir tane alım satım sitesinden 10 tane YouTube Premium tedarik ettim. 2 mail hesabı ve şifrelerini istedi bende yeni hesap açıp şifresini verdim. Hesaplar boş ama sorum şu benim bu maili oluşturduğum cihaza bir şey yapabilir mi bağlanabilir mi yani bir sorun oluşturur mu?

Bir şey yapabileceğini sanmıyorum. En fazla konumunu görebilir o da ülke ya da şehir bazlı. Anlık konum talebi gönderirse size de bildirim düşer çünkü onu da Cihazımı Bul özelliğiyle yapabiliyor. Yine de sizin konumunuzla ilgilenmediğini düşünüyorum. Telefonda giriliyse telefonu vs. kitleyebiliyor, sıfırlayabiliyor ya da ses çaldırabiliyor. Bunlar Google'ın telefon çalınırsa diye bize verdiği birkaç hizmet aslında. Bence korkulacak bir şey yok, merak etmeyin.

Hayır sıkıntı olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı