Majdev adlı kullanıcının düzenlediği Windows 11 ISO'ları güvenli mi?

Bilgisayarım eski olduğu için kullandım, bir sorun yaşamadım. Yetkililer tarafından kontrol ediliyordur bence, tabii sakıncaların varsa kurmak zorunda değilsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Majdev eski bir arkadaşım. Uzun süre boyunca ekip arkadaşlığımız oldu, kendisinin bana hiçbir yanlışını görmedim. Ayrıyeten önceki bilgisayarımda onun ISO'larını kullandığım da oldu. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Majdev'in paylaşımı kaldırılmış ilginç, demek ki bu kullanıcının yaptığı paylaşıma güvenilmemiş ki sabitlenen paylaşım kayıp.
Ben de öyle düşünüyorum, kaç haftadır cezalıydı çünkü.
Cezanın paylaştığım imajlar ile alakası bulunmamakta. İmajlarda işletim sistemlerine herhangi bir müdahale bulunmamaktadır. İndirme istatistiklerine göre binlerce kişi indirdi ve kullandı. Olur da güvenli olmadığını düşünen varsa kanıtlarıyla beraber yetkilere bildirebilirler. Microsoft tarafından "10.0.22000.132" sürümünün tek ISO dosyası paylaşıldı. Bu zamana kadar kaynağım "uupdump.net" sitesiydi. "Official" adı altında paylaştıklarım bu siteden alınmış ve müdahale bulunmayan imajlardı. "Custom" adı altında paylaştıklarımda zorunlu donanım gereksinimlerinin bypasslanmış olduğu imajlardı. Konuyu sabitten kim ve neden kaldırıldığını bilmiyorum, cevap da alamıyorum. Her hafta 4 imajı 3 farklı yere yüklüyordum cezalı olmama rağmen ve her imajı da ortalama 5 GB kabul edersek 60 GB upload yapıyordum güncellemeler geldikten sonra 12 saat içinde ve bundan bir çıkar sağlamıyordum. Kullanıp kullanmamak kullanıcıya kalmış. Yetkiler ile tekrar görüşeceğim, duruma göre tekrar devam edeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı