Mekzo
Hectopat
- Katılım
- 6 Temmuz 2022
- Mesajlar
- 407
- Çözümler
- 5
Ben de bilmiyorum ilk defa almayı düşündüm ama kararsız kaldım.Hocam 10 dolarlıktan mı alalım yoksa 18 olan 3 jeton veren mi daha mantıklı olur?
Ben de bilmiyorum ilk defa almayı düşündüm ama kararsız kaldım.Hocam 10 dolarlıktan mı alalım yoksa 18 olan 3 jeton veren mi daha mantıklı olur?
Hocam 10 dolarlıktan mı alalım yoksa 18 olan 3 jeton veren mi daha mantıklı olur?
Ben de bilmiyorum ilk defa almayı düşündüm ama kararsız kaldım.
Jetonlu olanlarla majör için tahmin yapıyorsunuz eğer tahminleriniz doğru olursa hatıra paketi kazanıyorsunuz ayrıca rozetiniz değerleniyor.
Ben daha önceden almamış biri olarak sırf jeton için düşündüm $10 olanı ama hak eder mi orası muamma.
Valla sattım kasaları aldım hocamHakeder hocam bende 10 dolarlık olanı alacağım altın yaparsak çok daha güzel durur 18 dolar gereksiz verilmez bence de 9.99 olanı al bence ben alacağım akşam.
Vallahi sattım kasaları aldım hocam![]()
9.99 olanı 19 vermem.Hangisini aldın 9.99 olanımı 18.99 olanımı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.