neşetertaş Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 198 26 Mayıs 2020 #1 Sorum başlıkta teşekkürler şimdiden.
Çözüm imyourhero 26 Mayıs 2020 Tencerede suyu kaynat, makarnayı tencereye koy. Kıvama gelince sudan çıkar. Sıvı yağdan geçir. Tamam.
Tencerede suyu kaynat, makarnayı tencereye koy. Kıvama gelince sudan çıkar. Sıvı yağdan geçir. Tamam.
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 26 Mayıs 2020 #2 Un, yumurta, tuz ve yağı karıştırıp yoğurarak. Artı 0 Eksi
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.692 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 26 Mayıs 2020 #3 Tencerede suyu kaynat, makarnayı tencereye koy. Kıvama gelince sudan çıkar. Sıvı yağdan geçir. Tamam. Artı 0 Eksi Çözüm
Tencerede suyu kaynat, makarnayı tencereye koy. Kıvama gelince sudan çıkar. Sıvı yağdan geçir. Tamam.
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 26 Mayıs 2020 #4 imyourhero dedi: Sıvı yağdan geçir. Tamam. Genişletmek için tıkla... Sıvı yağdan geçir kısmını anlamadım. Artı 0 Eksi
imyourhero dedi: Sıvı yağdan geçir. Tamam. Genişletmek için tıkla... Sıvı yağdan geçir kısmını anlamadım.
KS KS neşetertaş Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 198 26 Mayıs 2020 #5 saY dedi: Un, yumurta, tuz ve yağı karıştırıp yoğurarak. Genişletmek için tıkla... Ne yoğurması anlamadım hiç öyle makarna yapılır mı? Artı 0 Eksi
saY dedi: Un, yumurta, tuz ve yağı karıştırıp yoğurarak. Genişletmek için tıkla... Ne yoğurması anlamadım hiç öyle makarna yapılır mı?
Tekila Harun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 1.261 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #6 Arkadaşlar makarna yaptım ama kıtır kıtır oldu normal mi? Artı 0 Eksi
Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 4 26 Mayıs 2020 #7 neşetertaş dedi: Ne yoğurması anlamadım hiç öyle makarna yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Makarna “yemeği” mi yapacaksın yoksa makarna “maddesi” mi? Artı 0 Eksi
neşetertaş dedi: Ne yoğurması anlamadım hiç öyle makarna yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Makarna “yemeği” mi yapacaksın yoksa makarna “maddesi” mi?
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 26 Mayıs 2020 #8 Sıvı yağ ile pek iyi olmayabilir damak tadı meselesi fakat margarin olmadı tereyağ ile yaparsan daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Sıvı yağ ile pek iyi olmayabilir damak tadı meselesi fakat margarin olmadı tereyağ ile yaparsan daha iyi olur.
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 26 Mayıs 2020 #9 neşetertaş dedi: Ne yoğurması anlamadım hiç öyle makarna yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Hamurunun yapılışını soruyorsun sandım. Normalini yapmayı bilmediğini düşünemedim. Haşlama süresi kutusunda yazar. Fazla haşlayıp hamur etme. Bol tuzlu kaynar suya at üzerinde yazan dakika kadar bekle, sonra süz. Artı 0 Eksi
neşetertaş dedi: Ne yoğurması anlamadım hiç öyle makarna yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Hamurunun yapılışını soruyorsun sandım. Normalini yapmayı bilmediğini düşünemedim. Haşlama süresi kutusunda yazar. Fazla haşlayıp hamur etme. Bol tuzlu kaynar suya at üzerinde yazan dakika kadar bekle, sonra süz.
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.692 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 26 Mayıs 2020 #10 Lodge dedi: Sıvı yağ ile pek iyi olmayabilir damak tadı meselesi fakat margarin olmadı tereyağ ile yaparsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Hepsi ile de çok iyi oluyor. Ama sadece margarin kullanılmamalı. Biraz margarin+biraz tereyağı veya sıvı yağ diyorum ben. Artı 0 Eksi
Lodge dedi: Sıvı yağ ile pek iyi olmayabilir damak tadı meselesi fakat margarin olmadı tereyağ ile yaparsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Hepsi ile de çok iyi oluyor. Ama sadece margarin kullanılmamalı. Biraz margarin+biraz tereyağı veya sıvı yağ diyorum ben.