Makine mühendisliği için laptop şart mı?

EymK

Decapat
Daha fazla  
Yaşadığım şehirde okuyacağım ve güzel bir masaüstü bilgisayarım da var lakin makine mühendisliği okurken bilgisayar lazım olur mu? Lazımsa ne kadar kullanılır, evdeki desktopla idare edebilir miyim? Yoksa illaki laptop şart mı?

AutoCAD ve Solidworks kullanacağız hocam. O yüzden lazım olur tabii hatta çoğu mühendislik için gerek vardır laptopa. Bu arada hangi üniversite hocam? Ayrıca bütçe belirtirseniz f/p bir laptop atabiliriz.

Anladım peki okunur mu bölüm yoksa okumayayim mi yaş 20.
Okuyun hocam. İlginiz varsa çok daha güzel yerlere gelirsiniz. Unutmayın iş sizde bitiyor 🙂

Eskişehir Osmangazi üniversitesi.
Şaka yapıyorsunuz siz. Hocam ben de orada makine kazandım. Ancak bu kadar olur 😆 tanışırız hocam İnşallah. Sınıfta yabancı hissetmeyiz en azından.

Okuyun hocam. İlginiz varsa çok daha güzel yerlere gelirsiniz. Unutmayın iş sizde bitiyor 🙂

Şaka yapıyorsunuz siz. Hocam ben de orada makine kazandım. Ancak bu kadar olur 😆 tanışırız hocam İnşallah. Sınıfta yabancı hissetmeyiz en azından.
Hocam tanışmasına tanışırız elbette böyle de denk gelmesi vay be.
Bide hazırlık okumayı düşünüyor musunuz?

Bu sene mi kazandınız yoksa zaten okuyor musunuz?

Hocam tanışmasına tanışırız elbette böyle de denk gelmesi vay be.
Bide hazırlık okumayı düşünüyor musunuz?

Bu sene mi kazandınız yoksa zaten okuyor musunuz?
Evet hocam ben de sizin gibi bu sene kazandım. Hazırlık konusunda kararsızım açıkçası. Muafiyet sınavlarına bir bakarız artık. Hocam gruba da katılın ESOGÜ'nün.

Laptop da alın hocam kesinlikle. Bütçeniz nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı