Makro ile CS:GO'da ban yenir mi?

1 saniyede 30-50 kez bir tuşa tıklamaya yarayan şey hocam. 1 saniyede adam duvarı komple mermi yapar.
O pek mümkün değil işte. Bir yerden sonra sol tıka basılı tutmak ile aynı olaya geliyor. Ama bunny hop makrosu ban yedirtebilir. Yarı otomatik silahlarda da sabit CPS ile basmak hile olarak geçebilir o yüzden kullanmanızı tavsiye etmem.

Overwatch'a düştüğümü nasıl anlayacağım? Eğer düştüysem hemen şuan da tüm envanteri satacağım.

Mousenin kendi yazılımıyla yaptıysanız, hayır değil. Ban yersiniz diyenler bir şey bilmiyor, 1 yıl falan kullanmışlığım var daha yemedim. Öyle spray makrosu falan kullanmadım gerçi, bunny makrosu kullanıyorum.

Hocam işte sabit CPS yaparsan direk hile olur o zaten.

Yani hocam sizce envanteri satmayayım ve bekleyeyim mi?

Emin olun Bloody fare yazılımı içerisindeki oyuna özel silah ayarları neredeyse ilk 5 mermiyi düz atmanıza olanak sağlıyor.
Overwatch'a düştüğümü nasıl anlayacağım? Eğer düştüysem hemen şuan da tüm envanteri satacağım.
Anlayamazsınız maalesef ban kararı alınırsa öğrenirsiniz.

Macro ban sebebi. Macro ile kaç oyun oynadın, o oyunlarda kaç kill aldın, adamlar sana report vb. şeyler yazılar mı chatten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…