Maksimum 1100 TL bütçeyle ekipman önerisi

Bütçe
1100
Hocam 400 TL oluyor diye onu atmamıştım yoksa onu koyacaktım. Bu arada bu mouse ı kullandım bir sıkıntısı yoktu.

Nays kartla 37 lira falan indirim oluyor. Fiyatı zaten makul aralıkta daha da düşürülebilir.
N11'in kendi kuponları falan da var onları da kullanırsak 300 liraya falan gelir.

Redragon iyiye benziyor. Kronik bir sorunu yoksa geçeyim siparişi.

Tık hızı kuponu ile alınız. 60 TL kupon varmış 300 lira üstü alışverişe.

İncelemesi burada.

Nays kartla 37 lira falan indirim oluyor. Fiyatı zaten makul aralıkta daha da düşürülebilir.
N11'in kendi kuponları falan da var onları da kullanırsak 300 liraya falan gelir.

Tık hızı kuponu ile alınız. 60 TL kupon varmış 300 lira üstü alışverişe.

İncelemesi burada.
Hocam kupon var mı? Alayım bende güzele benziyor.

Yeni hesap kuponu ile 340 TL Nays ile büyük ihtimalle 310 TL falan olur.

Kupon uygulandıktan sonraki fiyatın %10'u geri ödeme olarak veriliyor. En azından ben böyle biliyorum.

50 lira kuponum var uygulandıktan sonra bana 328 TL oluyor. 32 lira geri ödeme veriyor olmaları lazım bu durumda.

Hocam Redragon M808 mü iyi yoksa Delux M700 mü?

A825 olanı ele. 3389 olanı bulursan tercihlerine bağlı olarak alınabilir fakat fiyatına bağlı. Sanırım bir ara 3327 olan bir varyantı da vardı fakat tam hatırlayamadım.

Delux farelerin ortak sorunu yüksek Click latency 29 ms falan latency var bu farede kaynak olarak rtingse bakabilirsin orada ölçmüşler.

Gerçi başka kaynaklarda 10 ms falan olarak da geçiyor bende tam emin değilim hangisi doğru. Zaten stokta kalmadığı için bu kadar derin araştırma gereği duymamıştım.

Ben şahsen son kullanıcının bu farkı anlayamayacağına inanıyorum tercih sizin.

Sonradan ekleme.

Şöyle birkaç kaynak buldum ne kadar işe yarar bilemiyorum ama burada dursun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemenin son kısmında bahsedilmiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı