Bisikleti hem arazi hem de kaldırım taşlı yolda kullanacağım. Aklımda bazı modeller mevcut fakat bisikletlerden fazla anlamadığım için hangisini seçmeliyim kararsızım. Minimum 26'' jant ve 21 vitesli modellere bakıyorum. Aklımdaki modeller ise şunlar:
6 ay içerisinde onlarca defa tepe , bayır zor şartlarda bisikleti zorladım. 1-2 tane bisikleti satan yerin yapmadığı ufak tefek aksaklıklar çıktı o kadar.
6 ay içerisinde onlarca defa tepe , bayır zor şartlarda bisikleti zorladım. 1-2 tane bisikleti satan yerin yapmadığı ufak tefek aksaklıklar çıktı o kadar.
V-Fren'den masraflı, daha ağır. V-Fren'de çoğu şey kolayca yapılabilir, mekanik disk bu konuda daha zor. Çalışma sistemi de aynı. Büyük bir artısı yok yani. Hidrolik diske göre hiç bir artısı yok zaten.
Zonguldak'ta oturmaktayım. Köy yolunda tepe taraflarında çok bozuk bir yol var oralardan onlarca defa geçtim ( Çakıl , Toprak. ) bana göre bu fiyata konforlu ve tasarımı biraz garip duruyor. Fren konusunu bilemiyor olabilirim çünkü bende yeni yeni kullanıyorum ama benim burada sinir olduğum nokta üstteki arkadaşın 1500TL'ye para dememesi
V-Fren'den masraflı, daha ağır. V-Fren'de çoğu şey kolayca yapılabilir, mekanik disk bu konuda daha zor. Çalışma sistemi de aynı. Büyük bir artısı yok yani. Hidrolik diske göre hiç bir artısı yok zaten.
Kankacım bu fiyata bisiklet bakan birisinin bütçesini düşünerek böyle bir yorumda bulundum ama emekleriyle biriktirse bile v-fren'e bu kadar para vermek insanın canını sıkıyor.