Bu fiyata güzel mikrofon bulması zor bunu bil önce. Ben sana kendi kullandığım ve günlük işler için ideal olanın linkini atacağım
NOT: Trust'a güven olmaz.
Trust 20378 Mico Usb Mikrofon Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Şimdi mikrofonda AGC denilen bir özellik var sürücüsüz kapatıp açabiliyorsunuz. Açarsanız ufacık bir dip ses geliyor kayıtlarda, fakat ince sesleri filan aktarırken baya güzel duyuyor. Yan odada biri hapşırsa sesi gelir. AGC'yi kapatırsanız ses gitmesi için mikrofonu yalamanız gerekiyor. Ben ses düzeyi 100'de yaklaşık 35cm gibi bir uzaklıktan normal ses tonuyla konuştuğumda ses karşıya rahatlıkla gidiyor. Ama bütçen yetecekse biraz daha biriktirme imkanın varsa BM800 almanı öneririm ben de. Alacaksan güç kaynağını da almayı unutma yazmıyorlar.Peki cızırtı veriyormu ve sesi net verebiliyormu
TeşekkürlerŞimdi mikrofonda AGC denilen bir özellik var sürücüsüz kapatıp açabiliyorsunuz. Açarsanız ufacık bir dip ses geliyor kayıtlarda, fakat ince sesleri filan aktarırken baya güzel duyuyor. Yan odada biri hapşırsa sesi gelir. AGC'yi kapatırsanız ses gitmesi için mikrofonu yalamanız gerekiyor. Ben ses düzeyi 100'de yaklaşık 35cm gibi bir uzaklıktan normal ses tonuyla konuştuğumda ses karşıya rahatlıkla gidiyor. Ama bütçen yetecekse biraz daha biriktirme imkanın varsa BM800 almanı öneririm ben de. Alacaksan güç kaynağını da almayı unutma yazmıyorlar.
Dostum sağ üstte sarı bir buton var. Oradan konu açabilirsin. Daha fazla yardımımız dokunur.konu açmayı bulamadım burdan sorsam sorun olmaz heralde.
bende bi kasar var anakart bozuk işlemcide çöp laptop işlemcisi takılmış tamir etmek yerine anakart ve işlemciyi değiştirerek sorunu çözmek istiyorum.
GT730-4096D3L7 DDR3 ekran kartı
1333 MHZ cl9 16 çipli ram
sata 6,0GB/s harddisc var
ben işlemci ve anakart baktım ama sorun olurmu diye sormak istedim
anakart
MSI A68HM-E33 V2 Amd A68H 2133Mhz(OC) DDR3 Soket FM2+ mATX Anakart
işlemci fm2 soketli her işlemci bu anakartda sorunsuz çalışırmı? yada uygun fiyatta olan işlemci önerebilirmisiniz?
eyw saolDostum sağ üstte sarı bir buton var. Oradan konu açabilirsin. Daha fazla yardımımız dokunur.![]()
paylaşıyorum ama konu açılmıyo nedenseDostum sağ üstte sarı bir buton var. Oradan konu açabilirsin. Daha fazla yardımımız dokunur.![]()
Technopat Sosyal'e gidin.konu açmayı bulamadım burdan sorsam sorun olmaz heralde.
bende bi kasar var anakart bozuk işlemcide çöp laptop işlemcisi takılmış tamir etmek yerine anakart ve işlemciyi değiştirerek sorunu çözmek istiyorum.
GT730-4096D3L7 DDR3 ekran kartı
1333 MHZ cl9 16 çipli ram
sata 6,0GB/s harddisc var
ben işlemci ve anakart baktım ama sorun olurmu diye sormak istedim
anakart
MSI A68HM-E33 V2 Amd A68H 2133Mhz(OC) DDR3 Soket FM2+ mATX Anakart
işlemci fm2 soketli her işlemci bu anakartda sorunsuz çalışırmı? yada uygun fiyatta olan işlemci önerebilirmisiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.