Burada şöyle bağlantı kurabiliriz. Her malware virüs değildir fakat her virüs birer malware olarak tanımlanabilir. Çünkü virüs de bir zararlı yazılımdır.
Antivirüs yazılımları ile anti-malware yazılımları arasındaki fark antivirüs yazılımları daha komplike yazılımlardır. Anti-malware yazılımları genelde ikinci bir tarama tedbiri olarak kullanılırlar.
Antivirüs yazılımları daha özel sezgisel analiz, firewall, sistemin yönetimi ve çok daha geniş bir veritabanına sahip olması bakımından anti-malware yazılımlarından farklıdır.
Çiğ köfte ne alaka? AV yazılımından bahsediyoruz burada!
Hangi firmaya, hangi birimine, hangi yetkilisine, hangi çalışanına sorayım? Onlara sorun diyorsanız bunu da demeniz gerekirdi.![]()
Üstte yazılanlarla alakası yok, yanlış bilinen bir bilgi.
Eki Görüntüle 567791
Eki Görüntüle 567793
Türkçe'ye de kötü amaçlı yazılım olarak geçmiştir zaten. Virüs değil.
MBAM'ın gerçek zamanlı çözüm olarak kullanılmamasının tek bir nedeni var. O kadar iyi bir program değil. İnternet üzerinde testleri var, bakabilirsiniz.
@bilinçli pars nedir bu kadar komik olan?
Bütün kötü amaçlı yazılımlara virüs denmez zaten. Virüslerin yaptıkları sınırlı. Ben güvenlik bölümünde çoğunluka kısaca "zararlı" diyerek ifade ediyorum.Bütün zararlı yazılımlar virus olmak zorunda değil.
En büyük farklarından birisi mesela Emsisoft kendi veritabanı yanında bir aralar Bitdefender veritabanı kullanıyordu halen aynı mı bilmiyorum. Kendi veritabanları hali hazırda güvenlik hizmeti veren firmalara göre daha az olması.Gerçekten bilmediğimden soruyorum, herhangi bir antivirüs yazılımının Emsisoft'un ev ürününden hangi açıdan daha komplike olduğunu açıklayabilir misiniz acaba? Aynı şeyi MBAM için de sorabilirim.
Piyasadaki en iyi anti-malware programına kötü demek mi? Umarım ironidir.MBAM'ın gerçek zamanlı çözüm olarak kullanılmamasının tek bir nedeni var. O kadar iyi bir program değil..
Gerçek zamanlı kullanım için yeterli bir program değil. Piyasa dediğin Technopat Güvenlik bölümü olsa gerek.Piyasadaki en iyi anti-malware programına kötü demek mi? Umarım ironidir.
Gerçek zamanlı kullanım için yeterli bir program değil. Piyasa dediğin Technopat güvenlik bölümü olsa gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.