Malwarebytes silinirse karantinaya alınırsa zararlılara ne olur?

40kerebruh

Yoctopat
Daha fazla  
Başlık sınırlı olduğu için tam açıklayıcı olmadı, onun için daha detaylı anlatmam lazım.

Şimdi Malwarebytes trial sürümü ile tam tarama yaptım 7 adet şüpheli veya direkt zararlı yazılım tespiti yaptı ve bana sadece karantina seçeneği sunduğu için karantinaya aldım. Dosyaların konumlarını tek tek kontrol ettiğimde ise bulundukları klasörlerden kaldırılmış olduğunu fark ettim; şimdi asıl sorum şu: Eğer Malwarebytes'ı silersem bu dosyalar geri mi yüklenir yoksa geçici olarak koyuldukları karantina dosyasından çıkıp eski yerlerine mi gider? Konuya hiç hakim değilim yardım edebilirseniz çok sevinirim :d

Karantina bölümünde virüslü dosyalar vardır. Onları tamamen kaldırıp Malwarebytes'ı öyle kaldırın.

Silmeden önce dosyaları silin. Karantina bölümünde virüslü dosyalar vardır. Onları tamamen kaldırıp Malwarebytes'ı öyle kaldırın.
Çok sağolun. Son bir sorum var: Kendi karantina dosyasını buldum ama elle silmek yerine uygulamanın kendi silme özelliğini kullandım bir fark yaratır mı?
Karantinaya alınan dosyaları karantina sekmesinden temizleyebilmen lazım.
Evet sonradan fark ettim. Yönetimden özür diliyorum, gereksiz bi gönderi paylaşmış oldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı