Bölgesel aydınlatmadan kasıt, sabit renk sıralı aydınlatmaysa evet. Soldan sağa; kırmızı, mor, mavi, yeşil, sarı, beyaz. (Not: Beyaz dediğim kısım buz mavisi de olabilir.)Bu klavye bölgesel aydınlatmalı, değil mi?
Bölgesel aydınlatmadan kasıt, sabit renk sıralı aydınlatmaysa evet. Soldan sağa; kırmızı, mor, mavi, yeşil, sarı, beyaz. (Not: Beyaz dediğim kısım buz mavisi de olabilir.)Bu klavye bölgesel aydınlatmalı, değil mi?
Youtube'de bir de rgb olan modeli var. Bu aralar rgb klavye arıyorum da.Bölgesel aydınlatmadan kasıt, sabit renk sıralı aydınlatmaysa evet. Soldan sağa; kırmızı, mor, mavi, yeşil, sarı, beyaz. (Not: Beyaz dediğim kısım buz mavisi de olabilir.)
Amazondaki 1000 liralık (+200 küsür vergi ve kargo) olan RGB değil.Youtube'de bir de rgb olan modeli var. Bu aralar rgb klavye arıyorum da.
Ben Amazon yurt dışından 2 kere klavye siparişi verdim. Biri 8 günde diğeri bayram olduğu için 4 gün ertelediğim halde 2.5 haftada geldi.Selamlar klavyeyi bugün 8 Mayıs'ta sipariş verdim teslimat günü olarak 27 Mayıs gözüküyor bazı kişilerde 10 günde vesaire geldiği oluyormuş aranızda alan varsa size kaç günde teslim edildi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.