Mambasnake AK873 klavyenin yukarı ok tuşu video durdurup başlatıyor

nebiru

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle bu benim ilk konu açışım olduğundan dolayı yanlışlarım olursa affola.

Yaşadığım soruna gelecek olursak, başlıkta da belirttiğim gibi klavyemin yukarı yön tuşu arka planda çalışan videoları durdurup başlatabiliyor. Bu durum önceden böyle değildi. 1 2 gün önce klavyenin ışık ayarlarını değiştirirken yanlışlıkla klavyede bir FN kombinasyonu yaptığımı düşünüyorum, bu da belirttiğim tuşun multimedya tuşu gibi davranmasına sebep oluyor. Çok sıkıntı değil gibi gözükse de oyunlarda vs. bu tuşu kullanmaya çalıştığımda arkadaki müziği durduruyor örnek veriyorum ve tuşu oyunda kullanamaz oluyorum o süreç boyunca. İnternette yaptığım araştırmalarda bir sonuç alamadım umarım çözümü bilen biri vardır.

Kullandığım klavye burada.
Windows 10 Pro işletim sistemi kullanıyorum.

Aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözümünü henüz bulamadım sadece bilgisayarda kullanıyorsan klavyeni tuş atama yapabilirsin farklı yazılımlarla ben tabletimde falan da kullandığım için sıkıntı çıkartıyor bayağı.

Aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözümünü henüz bulamadım sadece bilgisayarda kullanıyorsan klavyeni tuş atama yapabilirsin farklı yazılımlarla ben tabletimde falan da kullandığım için sıkıntı çıkartıyor bayağı.

Vallahi benimki kendi kendine düzeldi tam anlayamadım. Konu Çin ürünü olunca her şey bekleniyor 😄.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı