mandalinev.com sitesi güvenilir mi?

Herkese selam,
Sitesi güvenilir midir?
Daha önce alışveriş yaptınız mı?

Bir yazıcı sipariş ettim, ama 9 gündür kargoya verilmedi. Şimdi de iletişim numarasına ulaşmaya çalışıyorum hattan düşüyor sürekli.

7500TL çöp mü ettiniz yani?
ben de 10binlik yazıcı sipariş vermiştim; ne yapılabilir? Şİkayet edebileceğimiz bir merci yok mu?

Bir yazıcı sipariş ettim, ama 9 gündür kargoya verilmedi. Şimdi de iletişim numarasına ulaşmaya çalışıyorum hattan düşüyor sürekli.

ben de 10binlik yazıcı sipariş vermiştim; ne yapılabilir? Şİkayet edebileceğimiz bir merci yok mu?
EGM siber suçlara ve tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum cimere emniyetgenel müdürlüğüne şikaye yazdım yarın da savcılığa gideceğim aynı yerlere birçok şikayet geçerse belki zaman kaybetmeden bir işlem başlar

Sakın alışveriş yapmayın 6280 TL gitti hiçbir şekilde ulaşılamıyor barcode numaranız çıktı dendi sevk aşamasında gibi söylemler yalan internet sayfaları da kapalı zaten dolandırıcı firma ne yapacağız bilemedim bankada durdurmuyor ödemeyi çöp oldu.

dostum vergi numaraları da sahteymiş... Devletin bakanlığına sahtekarlar kayıtlı işte...başka söze gerek var mı?
Merhaba, dolandırıcı bir site, ben de mağdurlarındanım.. Bankaya itirazda bulunup, gerekli suç duyurusunda bulunacağım..
Bankayı aradım, şu an savcılıktayım şikayette bulunuyorum.

Bankayı aradım, şu an savcılıktayım şikayette bulunuyorum.
Sürüyerek tüketici haklarına da yazdım. Vaktiniz varsa e-devlet üzerinden sizler de yapabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı