Manga nasıl bastırılır?

rin_0017

Decapat
Daha fazla  
Bilhassa, konu izahında parmak bastığım ibareyle, kendi öz yapımım dahilinde olan mangayı, dergi formatında veya kitap dahilinde basıp ifalayabileceğim, Türkiye çapının konumundaki herhangi bir civar göbeğinde danışıp müracaat edebileceğim, bir şirket, stüdyo, yayınevi, kültür merkezi numunesinde atıfta bulunabileceğiniz fikir avdeti dahilse, avdetmeniz mühim ve ehemmiyetli kılınacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satmak içinse yayınevleriyle konuşabilirsin ama sadece kendin ve arkadaşların için 3-5 cilt bastıracaksan matbaadan bastırabilirsin fakat pahalıya gelir.

Ayrıca konuşma şekline bayıldım.

Satmak içinse yayınevleriyle konuşabilirsin ama sadece kendin ve arkadaşların için 3-5 cilt bastıracaksan matbaadan bastırabilirsin fakat pahalıya gelir.

Ayrıca konuşma şekline bayıldım.
Danışıp, müracaat eyleyebileceğim herhangi değindiğiniz bir yayinevinin dairinde malumat ve irdeleme ekkektik dahilinde ilave edebilir misiniz?

Kitap bastırmadığımdan bilmiyorum ama manga/çizgi roman basan yayın evleriyle konuşabilirsin.

Burada internetten bulduğum bir dosyada Türkiye'de manga basan yayın evlerinin listesi ve kaç adet seri bastıkları var. İşine yarayabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-30-18-20-07-067_cn.wps.moffice_eng.png
    Screenshot_2025-04-30-18-20-07-067_cn.wps.moffice_eng.png
    155 KB · Görüntüleme: 33
Kitap bastırmadığımdan bilmiyorum ama manga/çizgi roman basan yayın evleriyle konuşabilirsin.

Burada internetten bulduğum bir dosyada Türkiye'de manga basan yayın evlerinin listesi ve kaç adet seri bastıkları var. İşine yarayabilir.
Tamamdır müteşikkir kaldığıma dair telaffuz edebilirim, ve de bu muntazam kaynağının seyranına nerden arakladınız, sitenin ismini bağışlayabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı