Bir manga okuma sitesi yapmayı düşünüyordum yazarlar, çizerler kendi mangalarını çizip veya yazıp bana iletip siteme ekleyecektim. Reklamdan aldığım paralar ile yazarlara, çizerlere okunma sayısına göre bir miktar para ödeyecektim 2. çizim veya yazımlarını da ücretsiz yapabileceklerdi. Ancak 3. kez yayımlamak istediklerin de 10TL karşılığında yayınlayabileceklerdi. Fakat bunun yanın da on yerine 25TL'ye yıllık VIP özellik alıp sınırsız yayınlayabileceklerdi. 3 ay sonra ki düşüncem ise manga çizen veya yazan kişinin maximum 50 kişi olacağına vardım para olsa bile böyle olacaktı. Buna karşı sadece manga değil tüm kitap kategorileri hakkında bir site açmayı düşünüyorum herkes kendi kitabını yazacak "wattpad" mantığın da ancak benim sitem de yazıma karşı görüntülenme sayısına göre para kazanacak ancak ilk yazımda ki gibi 3. yayınlama da 10TL vermek veya 25TL'ye VIP üyelik almak. Bunun yanı sıra yan sekmeler de, haber (anime, manga, kitap, dünyaca ünlü kitap anime manga haberleri olup sitemdeki kitapların da haberleri olacak.) Sonra sosyal bölümü olacak anime anketleri soruları olacak. Sizce bu projem tutar mı? Yapımı ne kadar sürer? Site çok tutarsa Play Store'ye uygulama çıkarmayı düşünüyorum bu da tutar mı?