Manisa nasıl bir yer?

Geleceğim ilçe belirsiz ama yüksek ihtimal merkez ve sanayi bölgesi. Sanayi bölgesi merkeze yakın mı bilmiyorum.

Sanayi bölgesi bildiğim kadarıyla CBÜ'nün orada ama yanılıyorsam düzeltin. Oralar merkeze değil de AVM'ye yakın.

Sanayi bölgesi bildiğim kadarıyla CBÜ'nün orada ama yanılıyorsam düzeltin. Oralar merkeze değil de AVM'ye yakın.

Tam olarak bilmiyorum neresi nereye yakın iş yerim sanayi içerisinde olacak o yüzden nerede oturacağımı gelince karar veririm diye düşünüyorum.

Tam olarak bilmiyorum neresi nereye yakın iş yerim sanayi içerisinde olacak o yüzden nerede oturacağımı gelince karar veririm diye düşünüyorum.
Manisa'nın en gelişmiş mahallelerinden birine yerleşirsen daha iyi olur senin için.Uncubozköy,Merkezefendi,Güzelyurt gibi yerler yaşam kalitesi ve refah içinde baya iyi yerler.

Manisa'nın en gelişmiş mahallelerinden birine yerleşirsen daha iyi olur senin için. Uncubozköy, merkezefendi, güzelyurt gibi yerler yaşam kalitesi ve refah içinde bayağı iyi yerler.

Kiralar ne durumda oralarda çok absürt kiralar olmaz umarım.

Kiralar ne durumda oralarda çok absürt kiralar olmaz umarım.

Ne kadar ekmek o kadar köfte yani çok ucuz olacağını sanmam özellikle 1+1 dairelerinin fiyatlarını hiç bilmiyorum. Evin durumuna ve sahibine göre bayağı değişir.

Dolmuş olması en azından rahatlattı sürekli otagarla uğraşırım diye düşünmüştüm.

Yok kısa zamanda bir kalkiyor fiyatı da uygun dolmuşa binerseniz Bornova'ya gelirsiniz oradan da isterseniz metroyla konağa isterseniz de otobüsle karşıyakaya gidebilirsiniz.

Yok kısa zamanda bir kalkiyor fiyatı da uygun dolmuşa binerseniz Bornova'ya gelirsiniz oradan da isterseniz metroyla konağa isterseniz de otobüsle karşıyakaya gidebilirsiniz.

İzmir Manisa otobüsü bence de iyidir. İlçe ve mahalleler arası olan otobüsleri pek sevmiyorum ama İzmir otobüsü iyiye benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…