Evet, daha önce xorg yapılandırma dosyalarına da bakalım demiştim.Kaldırıldı mı anlamadım, fotoğrafı ekte..
Evet, daha önce xorg yapılandırma dosyalarına da bakalım demiştim.Kaldırıldı mı anlamadım, fotoğrafı ekte..
Acaba internete bağlı olmadığım için hata veriyor olabilir mi? İnternet paylaşımını açtım ama bilgisayar görümüyor mudur bilmiyorumSiz sudopacman -S inxi gnu-netcatkomutunu girip inxi ve netcat paketini yükledikten sonrainxi -FGxxx | nc termbin.com 9999komutunu girip çıktısını buraya yapıştırırsan çok iyi olur.
Gözümden kaçmış. Komutları çalıştırdım. Baştaki eğik uçlu l harfini doğru mu yazdım emin değilimEvet, daha önce xorg yapılandırma dosyalarına da bakalım demiştim.
Acaba internete bağlı olmadığım için hata veriyor olabilir mi? İnternet paylaşımını açtım ama bilgisayar görümüyor mudur bilmiyorum
pacman'dan sonra -S komutunu girmeliydiniz.Kod:Section "Device" Identifier "AMD" Driver "amdgpu" EndSection
Tamam, önce bunu yapayım.. Yapınca fotorafı buraya ekleyeceğim:Evet, eğer internete bağlı değilseniz hata veriyordur. Ayrıca ikinci attığınız fotoğraftapacman'dan sonra-Skomutunu girmeliydiniz.
Şöyle bi ekran çıktıEkran kartı için bir yapılandırma dosyası oluşturalım.
sudo nano /etc/X11/xorg.conf.d/20-amdgpu.conf
Dosya içeriğini eklediyseniz evet.Yani şimdi CTRL+X'e mi basmalıyım
Kusura bakmayın, bu pek bilmediğim bi alan. En son dosya mı oluşturuyordukDosya içeriğini eklediyseniz evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.