Onun için Dock ayarlamanız gerekir. Kvantum'u da öğrenmeniz iyi olacaktır, kullanışlı oluyor.Kvantum'un ne olduğunu bilmiyorum. Resimdeki gibi bir hal alsa yeter benim için.
Tema yöneticisi kısaca.Bir de Kvantum'un ne işe yaradığını açıklar mısınız?
Üst panele Application Title programcığını indirin, daha sonra uygulamaların başlıklarını kaldırmak için bir ayar gerekiyor ancak onu unuttum maalesef. Bİlen hatırlatırsa iyi olur. O videoda da vardır büyük ihtimalle.Hocam kendim böyle bir şey yaptım fakat sekmenin üstünde çıkan yer yüzünden ekran küçük gözüküyor. Bunu nasıl kaldırabilirim?
Application Title diye bir şey çıkmıyor hocam.Tema yöneticisi kısaca.
Üst panele Application Title programcığını indirin, daha sonra uygulamaların başlıklarını kaldırmak için bir ayar gerekiyor ancak onu unuttum maalesef. Bİlen hatırlatırsa iyi olur. O videoda da vardır büyük ihtimalle.
Application title bu yok mu indirilecek yerde? Yeni programcık seçeneğinden bakın buna.Application Title diye bir şey çıkmıyor hocam.
Hocam nereden indirip nereye ne ekleyeceğim hiçbir şey anlamadım.Application title bu yok mu indirilecek yerde? Yeni programcık seçeneğinden bakın buna.
Masaüstüne ya da üstteki panele sağ tıklayın, Gereç Ekle deyin, çıkan yan pencerenin en altında Get New Widgets yazan yere tıklayın. Burada en çok indirilen Application Title zaten. Bunu yükledikten sonra Gereç Ekle seçeneğine tekrar gelin. Application Title'ı en üstteki çubuğa sürükleyin.Hocam nereden indirip nereye ne ekleyeceğim hiçbir şey anlamadım.
Buda halloldu hocam çok sağ olun. Son bir şey var o da Windows tuşuna basınca başlat menüsü gelmiyor. Panel alt tarafta iken geliyordu ama şimdi gelmiyor. Buradan ayarlamaya çalışınca Windows tuşuna basınca geri atıyor.Masaüstüne ya da üstteki panele sağ tıklayın, Gereç Ekle deyin, çıkan yan pencerenin en altında Get New Widgets yazan yere tıklayın. Burada en çok indirilen Application Title zaten. Bunu yükledikten sonra Gereç Ekle seçeneğine tekrar gelin. Application Title'ı en üstteki çubuğa sürükleyin.
Onun ayarını hiç yapmamıştım ben, bilemiyorum şimdi.Buda halloldu hocam çok sağ olun. Son bir şey var o da Windows tuşuna basınca başlat menüsü gelmiyor. Panel alt tarafta iken geliyordu ama şimdi gelmiyor. Buradan ayarlamaya çalışınca Windows tuşuna basınca geri atıyor.
Peki hocam sanırım Kvantum'dan başka bir şey kalmadı. Çok teşekkürler bu arada.Onun ayarını hiç yapmamıştım ben, bilemiyorum şimdi.
Yeni sekmenin yanındaki boş alana tıkla ve use system title bar and borders'a tıkla.Hocam kendim böyle bir şey yaptım fakat sekmenin üstünde çıkan yer yüzünden ekran küçük gözüküyor. Bunu nasıl kaldırabilirim? Bir de Kvantum'un ne işe yaradığını açıklar mısınız?
Onu hallettim sağ olun.Yeni sekmenin yanındaki boş alana tıkla ve use system title bar and borders'a tıkla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.