oeufeggei Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 317 Çözümler 2 Yer İstanbul 19 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, Yakın zamanda JBL T460BT Bluetooth kulaklık aldım. Manjaro'da kulaklığa bağlanabiliyorum ancak ses hoparlörden geliyor. Nasıl çözebilirim acaba?
Merhabalar, Yakın zamanda JBL T460BT Bluetooth kulaklık aldım. Manjaro'da kulaklığa bağlanabiliyorum ancak ses hoparlörden geliyor. Nasıl çözebilirim acaba?
Çözüm O O OzgunP 19 Mayıs 2021 Ses ayarlarından çıkış aygıtını değiştirmeyi dene. Xfce sürüm kullanıyorsan, bunu pavucontrol ile yapabilirsin.
Ses ayarlarından çıkış aygıtını değiştirmeyi dene. Xfce sürüm kullanıyorsan, bunu pavucontrol ile yapabilirsin.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 19 Mayıs 2021 #2 Ses ayarlarından çıkış aygıtını değiştirmeyi dene. Xfce sürüm kullanıyorsan, bunu pavucontrol ile yapabilirsin. Son düzenleme: 19 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Ses ayarlarından çıkış aygıtını değiştirmeyi dene. Xfce sürüm kullanıyorsan, bunu pavucontrol ile yapabilirsin.
KS KS oeufeggei Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 317 Çözümler 2 Yer İstanbul 19 Mayıs 2021 #3 Çok teşekkür ederim çözümü böyleymiş. Ancak soru olarak sormayı unutmuşum. Daha sonra ihtiyacı olan birisi olursa çözüm yukarıdaki şekilde. Artı 0 Eksi
Çok teşekkür ederim çözümü böyleymiş. Ancak soru olarak sormayı unutmuşum. Daha sonra ihtiyacı olan birisi olursa çözüm yukarıdaki şekilde.