Çözüldü Manjaro'ya Spicetify nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hata yazıyor zaten. Spotify'ın kurulu olduğu yeri bulamamış, config-xpui.ini'den spotify_path kısmına spotify'ın kurulu olduğu dizini yazmanız gerekli.
size ilk yazdığım cevabı okuyabilirmisiniz?

aynı yere tekrar geldim
Kod:
spicetify v2.16.1
Backing up app files:
error Cannot backup app files. Reinstall Spotify and try again.

Hocam cevabınızı gördüm ama, başka türlü nasıl kurmayı planlıyorsunuz? Bu hataları araya soraya bir şekilde halletmeniz gerekli. Uygulamanın websitesinden kurduk. Ayrıca önceden de Aur ile kurup aynı hataları almışsınız.

aynı yere tekrar geldim
Kod:
spicetify v2.16.1
Backing up app files:
Spotify'ı yeniden kurup deneyin bakalım.

Hocam cevabınızı gördüm ama, başka türlü nasıl kurmayı planlıyorsunuz? Bu hataları araya soraya bir şekilde halletmeniz gerekli. Uygulamanın websitesinden kurduk. Ayrıca önceden de Aur ile kurup aynı hataları almışsınız.

Spotify'ı yeniden kurup deneyin bakalım.
aynı hata

Aynı hata.
Error cannot Backup App files. Reinstall Spotify and try again.

error Cannot backup app files. Reinstall Spotify and try again. · Issue #285 · spicetify/spicetify-cli
Burada şöyle bir çözüm sunulmuş, önce Spotify'ı silin, ardından spicetify clear deyin ve ondan sonra Spotify'ı kurun.

Aynı hata.
Error cannot Backup App files. Reinstall Spotify and try again.

Bu arada komutu kullanırken sudo kullandınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
error Cannot backup app files. Reinstall Spotify and try again. · Issue #285 · spicetify/spicetify-cli
Şurada şöyle bir çözüm sunulmuş, önce Spotify'ı silin, ardından spicetify clear deyin ve ondan sonra Spotify'ı kurun.

Bu arada komutu kullanırken sudo kullandınız mı?

Sudo spicetfiy Backup apply enable dev-Tools mu yazacağım?

Sudo spicetfiy Backup apply enable dev-Tools mu yazacağım?

Evet öyle yazacakmışım :D

@Shaw Dickerson Eh bu hala Spotify'ın yerini soruyor belki de ben yanlış yeri gösteriyorumdur. Nereye yükleniyor uygulamalar genelde?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı