İnceleme MANLİ RTX 3080 LHR (TR'de ilk)

Güle güle kullanın, güzel GPU. Zamanla sürücü oturdukça 3060'ı da geçebilir.

Her türden markaya şans vermek gerekiyor gerçekten

@YusufSirac

İthalatçı garantili oluyor, yani çokta bir şey beklememek lazım. Zaten ben bu tarz ürünlerde garantinin çok esprisi olduğunu düşünmüyorum, sonuçta teknolojik ürün garanti bittikten sonra bozulabilir veya garantilik olursun kullanıcı hatası denir ve garanti bitirilir.

Bu tarz üreticiler TR'ye resmi olarak girmeyeceği için değişmesi de zor.

Güzel inceleme elinize sağlık. Ağustos 2021’den beri ROG 3080 kullanıyorum, sıfır almıştım ve UV yaptığım zamanlar hariç PUBG’de 70 derece altını hiç görmedim. Hadi şimdi Mini ITX kasada 73 derecelerde ama Corsair 5000D Airflow’da full Noctua fanlarla donatılmış kasada da yine 72-73 derece görüyordum. Yazın ortam sıcaklığı arttıkça sıcaklık 75’i buluyor. Hani fan curve agresif değil desem o da yok, 2300 devir dönüyor fanlar haliyle ses de oluyor. Gerçi 72-73 de bence gayet makul değerler ama 1500 devirde bu sıcaklıkları görmesini yeğlerdim.

@deMarc
Yorumunuz için teşekkürler, sırf ROG diye insanlar hep en iyisi sanıyor ancak işler öyle yürümüyor maalesef siz de güzel açıklamışsınız zaten. En güzel şey araştırmak veya farklı markalara şans vermek, özellikler bile az çok bilgi veriyor aslında.

Yok. İstanbul Avrupa yakasındaki birkaç bilgisayarcı da gördüm.

Anladım. İstanbul'da yaşasam kesinlikle bakardım hocam. Ama yaşadığım şehirde fiyatlar çok kazık maalesef. Fiyatları da geçtim 2. el sitelerinden baktığımda şehirde adamakıllı kart bile yok. Neyse teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…