Maestro2506
Picopat
O zaman kampanya beklicez 2060 ve 3050 alınmayacak RX serisine de YouTube'den bakarım zaten fps testlerine teşekkür ederim değerli yorumlarınız için teşekkürler
2060 yeterli kart hala bu arada. Fakat bana kalırsa zaten bütçeniz var, daha iyi sistem bulabilirsiniz o paralara. İlla ki RTX alacağım diyorsanız da 3060’lı sistem alın.O zaman kampanya beklicez 2060 ve 3050 alınmayacak RX serisine de YouTube'den bakarım zaten fps testlerine teşekkür ederim değerli yorumlarınız için teşekkürler
Hazır sistem bile olsa internetten sipariş verecekseniz ekran kartını kendiniz takacaksınız. Bütün parçalar elinize ulaşınca götürürsünüz mahallenizde vs. bilgisayarcı tanıdık varsa yanından ayrılmayın monteler siz hiç bilmiyorsanız.Hocam şimdi bunları böyle alıp takma sıkıntısı var ben hazır sistem alma taraftarıyım yani hazır sistem olsa çok daha iyi
Tamamdır o zaman, zaten hazır olarak 6600XT’yi daha ucuza bulabilirsiniz sistem vs. düşer büyük ihtimal. Monitör olarak attığım modeli kullandım bizzat, fiyat olarak da iyi onu tercih edebilirsiniz.Yakında ne bilgisayarcı var ne tanıdık. Bir kuzen var o da az çok bişeler biliyor ona sadece ekran kartını taktırmayı planlıyorum hem de basit olsun diye hazır sistemi tercih ediyorum
Tamamdır o zaman, zaten hazır olarak 6600XT’yi daha ucuza bulabilirsiniz sistem vs. düşer büyük ihtimal. Monitör olarak attığım modeli kullandım bizzat, fiyat olarak da iyi onu tercih edebilirsiniz.
Aynı modelin düz ve 24 inç hali arkadaşımda var, memnun. Fakat ben fps oyunları için 24.5 üstü ve curved kullanamıyorum; 24.5 üstü çok büyük geliyor, birkaç kez denemiştim. Bana kalırsa 24inç ve düz alın.ASUS VG27VQ modeli iyi midir 4.000 TL şuan gaminggen de
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.