MANTIS-6800 sistem alınır mı?

Bilgisayarı SSD'yi 1TB yaparak satın aldım. Pişman edeceğini sanmıyorum ama sormak istediğim bir şey var. 2K monitör değil de 1080p alsam ne olur? Rahatsız etmez dediniz ama uzun yıllar değiştirmeden kullanabilir miyim? Yoksa fırsat varken 2K alınmalı mı?

İmkanınız varsa 2K alın hocam R5 5600 RX 6800'le 1080p de hissedilir şekilde bazı oyunlarda darboğaz yapacaktır. Ayrıca RX 6800 1080P'de harcanacak bir kart değil :D.

Hala bu ikisi arasında kararsızım birinin ekran kartı daha iyi diğerinde seneye anakart değiştirmeden 13. Nesile yükseltme yapabilirim ve 3 tane SSD yuvası var aklımdaki diğer soru da black Friday'de bu ikisinden daha ucuza sistem çıkar mı

Hala bu ikisi arasında kararsızım birinin ekran kartı daha iyi diğerinde seneye anakart değiştirmeden 13. Nesile yükseltme yapabilirim ve 3 tane SSD yuvası var aklımdaki diğer soru da black Friday'de bu ikisinden daha ucuza sistem çıkar mı
Daha ucuza sistem çıkıp çıkmayacağı ile ilgili kimsenin net bir şey diyebileceğini sanmıyorum fakat sormak istediğim bir soru var. Anakart ile ilgili dedikleriniz hakkında bir soru sormak istiyorum. 1 yıl sonra yükseltmekten kastınız işlemciyi arttırabilmek için mi? Yoksa normal olarak gerekli bir yükseltme mi? Ben aldığım şekilde uzun yıllar kullanmayı düşünüyordum o yüzden sormak istedim.

İntelin 13. Nesil islemci soketi 12. Nesil ile aynı diye biliyorum olur da yükseltmek istersem yeni anakart almama gerek kalmaz
12'den 13'e yükseltme yapmak ne kadar mantıklı tartışılır. 3-4 nesil sonra işlemci, anakart ve RAM'i satar komple DDR5'e geçersiniz. O yüzden o uyumluluğu fazla kafaya takmayın derim.

Ben de bu sistemi nv2 1 tb ssd ile değiştirip almayı düşünüyorum. Ne zaman geldi hpcam sistem ve memnun musunuz? Monitörü 1080p 165 hz asusun ips modelini almayı düşünüyorum. Siz 2k mı aldınız? Darboğaz sorunu oldu mu. Çok pardon yanlış konuya yazmışım. Ben 6700xt olanını alacağım. Mesaj silmeyi bulamadım.

Ben de bu sistemi nv2 1 tb ssd ile değiştirip almayı düşünüyorum. Ne zaman geldi hpcam sistem ve memnun musunuz? Monitörü 1080p 165 hz asusun ips modelini almayı düşünüyorum. Siz 2k mı aldınız? Darboğaz sorunu oldu mu
Pazar satın aldım mağazaya giderek aldığım için çarşamba elimdeydi. Lakin bütçemi güzel ayarlayamadığım için monitör şuanda yok. Televizyonumda denedim 1080p 60hz olarak. Ama oyun vs. indirecek vakti bulamadım. O yüzden monitör alana kadar net bir şey diyemeyeceğim. Almam pazartesiyi bulabilir. Daha erken gelirse görüşlerimi paylaşırım fakat sizin için geç olabilir.

Pazar satın aldım mağazaya giderek aldığım için çarşamba elimdeydi. Lakin bütçemi güzel ayarlayamadığım için monitör şuanda yok. Televizyonumda denedim 1080p 60hz olarak. Ama oyun vs. indirecek vakti bulamadım. O yüzden monitör alana kadar net bir şey diyemeyeceğim. Almam pazartesiyi bulabilir. Daha erken gelirse görüşlerimi paylaşırım fakat sizin için geç olabilir.
durum nedir hocam

çok memnunum şuan kule tipi soğutucu alacağım. Çünkü işlemci ısınıyor. 2K da çok güzel akıyor bilgisayar. oynadığım oyunlar olarak cyberpunk ı söyleyeyim. fsr falan hiç bakmadan ilk heyecanla açtım. Grafik ayarların yarısına yakınını 1 tık düşürerek gayet rahat oynadım. Monitörüm 144 hz olduğundan dolayı 144 fps olarak oynadım. Tabi ki düşüşler oldu bazı yerlerde yoğunluktan dolayı. Sormak istediğiniz bir şey varsa elimden geldiğince cevaplamak isterim.

Çok memnunum şu an kule tipi soğutucu alacağım. Çünkü işlemci ısınıyor. 2K da çok güzel akıyor bilgisayar. Oynadığım oyunlar olarak Cyberpunk'ı söyleyeyim. FSR falan hiç bakmadan ilk heyecanla açtım. Grafik ayarların yarısına yakınını 1 tık düşürerek gayet rahat oynadım. Monitörüm 144 Hz olduğundan dolayı 144 FPS olarak oynadım. Tabii ki düşüşler oldu bazı yerlerde yoğunluktan dolayı. Sormak istediğiniz bir şey varsa elimden geldiğince cevaplamak isterim.

Benim monitör 1080p acaba darbogaz çok rahatsız eder mi anlık FPS düşüşleri falan yaşar mıyım onun hakkında bilgi alacaktım aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı