Mardin'de taksici kaldırımda bulunan köpeği ezdi!

Katılım
20 Ağustos 2019
Mesajlar
1.455
Makaleler
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
7Xh5vQfaW66dFw4M.jpg


Mardin'in artuklu ilçesinde taksi şoförü kaldırımda yatan köpeği ezdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Mardin birinci cadde üzeri üçyol mevkiinde müşteri alan taksici, köpeği ezdi.

Yaşananlara tepki gösteren hayvanseverler ile taksi şoförü arasında tartışma yaşandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Taksici korkudan bir anda kaçtı!

Haber kaynaklarına henüz haber geç düştüğü için video kaydı haber sitelerinde bulunmuyor. Fakat Mardin haber kaynağı sayfasında video Orada'da net olarak var oradanda izleyebilirsiniz. Ben Twitter üzerinden alternatif olarak olaydan bir video paylaşıyorum izleyebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce taksicinin böyle yapması normal mı? Siz ne düşünüyorsunuz değerli hocalarım?

Haber kaynakları:
 
Anlıyorum da taksi şoförü de kasıtlı olarak ezmiş gibi gözükmüyor. Adam açısından da düşünmek gerek. Bir yanda köpeği ezmiş, üzülmüş gibi gözüküyor. Bir yandan da kadının birisi avazı çıktığı kadar bağırıyor. Bu adamın bu psikolojiyi kolayca atlatabileceğini sanmıyorum ve güvenlik kolları varken kendi adaletimizi sağlamamalıyız. Kadın madem o kadar hayvansever, adama bağıracağına hayvanı hemen veterinere yetiştirseydi. Taksiciye söylese taksici de götürürdü diye düşünüyorum. Orada öyle bağırıp çağırmanın hiçbir mantığı yok.
 

Geri
Yukarı