Orası öyle hocam, ama RX 480 daha mantıklı görünüyor sanki...Ben de buraya yazıyorum hocam 1060 özel soğutmalılar 1400 TL' den aşağı gelmez bize.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orası öyle hocam, ama RX 480 daha mantıklı görünüyor sanki...Ben de buraya yazıyorum hocam 1060 özel soğutmalılar 1400 TL' den aşağı gelmez bize.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben alışığım hocam tartışmalarda laf yemeye. Ama kötü kelimeler ile konuşanlara da acıyorum. Keşke kötü konuşacakları yere kadar markaları takip etselerdi.Yalnız piyasayı bilen veya markaların geçmişini bilenler çoğunlukla sizin dediğinizi der. Bütçenize uygun markayı değil modeli tercih edin der. Yani tamam açtığınız konu doğru da bilemedim şimdi boş yere tartışmaya girecekler. Yani herkes biliyor markaya göre bir şey alınacağını ama bazı hödükler sizin yazınızı yalanlayacaklar hatta sizi küçük düşürmeye çalışacaklar. Yazdıklarınız da birisinden alıntıymış gibi geldi bana ama neyse.İnşa-Allah tartışma olmaz. Yoksa akıl karı olmayan konuşmaya gidecek.
Yazdığımı dikkatli okuyarak cevap vermeni istiyorum. Yanlış anladın herhalde. Bende Amd kullanıyorum.@Can Yavuz yaptığın yaklaşım yanlış, Sapphire kötü bir marka değil. Kulaktan duyma bilgilerle buraya gelmeyin. "Aaaa! Benim bilgisayarım bozuldu." diyip buraya gelip "Sapphire Almayın, Aldırtmayın" gibi başlıklar açanları gururla alkışlıyor. Hayatlarında başarılar, iyi günler diyip geçiyorum
AMD çöp değil. AMD eskiden çok değer veriyordu böyle şeylere, eski kartlardan bakabilirsiniz. Ama durun eski kartları AMD diye aratamassınız. ATI diye aratırsanız, bulursunuz. O kartlar ısınmıyordu ve performanları müthişti. @Can Yavuz
Çok haklısın arkadaşım. Aslen benim yaşım da o kadar büyük sayılmaz lise çağlarındayım. Fakat Çocuk değilim. Bu konuda biz yorum atığımızdan birkaç saniye sonra yazım yanlışı yazıp da o mesajları senin görebileceğin kadar durabiliyorsa bir sıkıntı var burada. Recep, Ali, Berker abilere bu konuda sitemlerimi iletiyor ve forumda kullandıkları modla biraz oynayıp minicik bir hata yüzünden bu kadar süre ceza alamamamız gerektiğini bildiriyorum...Kesinlikle, özellikle bunları çocuklar yapınca tiksinti duyuyor insan...
Technopat'ta gördüm birkaç gün önce toplam iki-üç kişi farklı görüşlerin altına edepsizce tartışmışlar. Birbirlerinin annelerine soluksuzca ve rahatsız olmadan hakaret edebiliyorlar, ben bunlardan dolayı düşünüyorum çocuk olduklarını... Herhalde başka işleri yok, bunlarla mutlu oluyorlar![]()
En geç 10 güne gelir diye düşünüyorum.Bende aynı senin gibi düşünüyorum ama amd'ye gıcığım şu aralar 480'i yıl sonunda falan çıkartacaklar herhalde bu gidişle![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.