Marka fanatizmi

AMD çok ısınıyor (!) AMD iğrenç (!) AMD ses çıkartıyor (!) Benim ekran kartı AMD idi eskiden aldığıma pişmanım (büyük ihtimal bilgisayarı Casper :) ) Yani böyle şeyleri çok görüyoruz. Eğer bilgisayarda bir sorun olursa ve AMD markaya bir parçaya sahip iseniz kesinlikle sorun ondadır çünkü AMD çöp ....

Yalnız piyasayı bilen veya markaların geçmişini bilenler çoğunlukla sizin dediğinizi der. Bütçenize uygun markayı değil modeli tercih edin der. Yani tamam açtığınız konu doğru da bilemedim şimdi boş yere tartışmaya girecekler. Yani herkes biliyor markaya göre bir şey alınacağını ama bazı hödükler sizin yazınızı yalanlayacaklar hatta sizi küçük düşürmeye çalışacaklar. Yazdıklarınız da birisinden alıntıymış gibi geldi bana ama neyse. :D İnşa-Allah tartışma olmaz. Yoksa akıl karı olmayan konuşmaya gidecek.

Yalnız piyasayı bilen veya markaların geçmişini bilenler çoğunlukla sizin dediğinizi der. Bütçenize uygun markayı değil modeli tercih edin der. Yani tamam açtığınız konu doğru da bilemedim şimdi boş yere tartışmaya girecekler. Yani herkes biliyor markaya göre bir şey alınacağını ama bazı hödükler sizin yazınızı yalanlayacaklar hatta sizi küçük düşürmeye çalışacaklar. Yazdıklarınız da birisinden alıntıymış gibi geldi bana ama neyse. :D İnşa-Allah tartışma olmaz. Yoksa akıl karı olmayan konuşmaya gidecek.
Ben alışığım hocam tartışmalarda laf yemeye. Ama kötü kelimeler ile konuşanlara da acıyorum. Keşke kötü konuşacakları yere kadar markaları takip etselerdi.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkcası 9 yıldır Ati kart kullanıyordum 4850 olanından 1 hafta öncesine kadar Overwatch'ı bile 80-90 saat kadar oynattı bana 20-30 FPS arasında felan. Dayandı yani. İşlemcim de AMD idi kısacası AMD sistem kullanıyordum 9 yıldır. Gayette memnundum yani. Casper alan bir arkadaşım vardı i7'li felan Nvidia'lı sistemi 1 senede sıcaktan yakıp mahvetti :D Ben performans sorunu yüzünden değiştirdim hani gözüm yüksek olmasa daha ömrü vardı o 9 yıllık bilgisayarın. Birazda bakıma dayanıyor. Ben o bilgisayarın 26 gün aralıksız açık ve işlemde kaldığını da hatırlıyorum. Sistem görev yöneticisi kısmından baktığımda şok olmuştum hatta :D Şuan da AMD kart, Intel işlemci kullanıyorum. O kötü bu kötü demedim açıkcası performans, fiyat ve yeniliği göz önünde bulundurmaya çalıştım. Gönül isterdi bir RX 480'i görebilseydik ama kısmet değilmiş :D Yinede bende bu tartışmaların tamamen saçma olduğunu düşünüyorum. Parçaları sordurmaya gittiğim de adam bana o markayı alma şunu al onlar kötü diye birton laf yaptı, başka bir görevliye sorduğum da hangisi hoşuna gidiyorsa onu al araştırmanı yap diyor :D Saptım biraz ama neyse :D

@Can Yavuz yaptığın yaklaşım yanlış, Sapphire kötü bir marka değil. Kulaktan duyma bilgilerle buraya gelmeyin. "Aaaa! Benim bilgisayarım bozuldu." diyip buraya gelip "Sapphire Almayın, Aldırtmayın" gibi başlıklar açanları gururla alkışlıyor. Hayatlarında başarılar, iyi günler diyip geçiyorum :LOL:

AMD çöp değil. AMD eskiden çok değer veriyordu böyle şeylere, eski kartlardan bakabilirsiniz. Ama durun eski kartları AMD diye aratamassınız. ATI diye aratırsanız, bulursunuz. O kartlar ısınmıyordu ve performanları müthişti. @Can Yavuz
Yazdığımı dikkatli okuyarak cevap vermeni istiyorum. Yanlış anladın herhalde. Bende Amd kullanıyorum.

Kesinlikle, özellikle bunları çocuklar yapınca tiksinti duyuyor insan...
Technopat'ta gördüm birkaç gün önce toplam iki-üç kişi farklı görüşlerin altına edepsizce tartışmışlar. Birbirlerinin annelerine soluksuzca ve rahatsız olmadan hakaret edebiliyorlar, ben bunlardan dolayı düşünüyorum çocuk olduklarını... Herhalde başka işleri yok, bunlarla mutlu oluyorlar :(
Çok haklısın arkadaşım. Aslen benim yaşım da o kadar büyük sayılmaz lise çağlarındayım. Fakat Çocuk değilim. Bu konuda biz yorum atığımızdan birkaç saniye sonra yazım yanlışı yazıp da o mesajları senin görebileceğin kadar durabiliyorsa bir sıkıntı var burada. Recep, Ali, Berker abilere bu konuda sitemlerimi iletiyor ve forumda kullandıkları modla biraz oynayıp minicik bir hata yüzünden bu kadar süre ceza alamamamız gerektiğini bildiriyorum...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı