Marka fanatizmi

Ben Sapphire kullananı da gördüm kullanmayanı da. Aynı şekilde ilk aldığım ekran kartım HD 6790'dı. Her türlü işimi görüyordu ama soğutması çökmüştü. Yükte 72 dereceye kadar çıkıyordu. Bozulmasaydı hala da kullanırdım. R7 240'ta kullandım herhangi bir sorun çıkmamıştı ama performansını beğenmemiştim. Param olsaydı yine AMD alırdım ama yok işte.

Hele ki Amd çöp, Sapphire çöp diyen insanlar beni delirtiyor.
@Recep Baltaş'ın konusu var yanlış hatırlamıyorsam Sapphire ile ilgili. O bile kötü diyor. Anlamış değilim zamanında 5870 kullanmış ve çok da memnun kalmıştım. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Bakalım bu yorumuma kendilerinden cevap gelecek mi?

@Recep Baltaş'ın konusu var yanlış hatırlamıyorsam Sapphire ile ilgili. O bile kötü diyor. Anlamış değilim zamanında 5870 kullanmış ve çok da memnun kalmıştım. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Bakalım bu yorumuma kendilerinden cevap gelecek mi?

Benim bildiğim kötü demiyordu, incelemediğim kartı tavsiye edemem diyordu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konu başlığı marka fanatizmi fakat üşenmeden tüm cevaplara baktım birçoğunda haklı olsalarda, bu durum konu başlığına aykırı şekilde marka fanatikliğini kendilerininde yaptıklarını değiştirmiyor. Biraz fazlaca AMD taraflı yorumlar yapılmışta Nvidia fiyat politikasından dolayı önerilmiyor kötü olduğu için değil belirteyim. Bütçeyi dert etmeyene niye Nvidia alıyorsun denmez yani.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı