Markaların ürünlerde önemi - Drop Plus neden alınmamalı?

Everest farem bozulup Migros'a fare almaya gidince bir fare gördüm, üstünde Everest ve Rampage yazıyordu, dedim Rampage havalı falan kesin güzeldir dedim, bir de ne göreyim, aynı markaymış. Eve gelince farkettim.

Aldığım da böyle garip bir şeydi . Everest Rampage SMX-R4 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
 
Algı büyük bir mesele gerçekten. Logitech ile kıyaslayan tanıdıklarım da oldu. Artık morallerini bozmuyorum, iyi bilsinler.
 
@Esperoja Konuya beni etiketleyip diğer inceleyenlerden farklı bir yere koyduğunuz için teşekkür ederim. Kulaklığı alalı yaklaşık üç ay oldu, ben hâlâ memnunum. Yalnız elbette bu biraz şans işi. Yani örneğin Asus, Logitech, SteelSeries ya da başka bilindik markalarda bir sorun yaşama ihtimaliniz %3 ise; Rampage, Everest veya türevleri gibi markalarda bu olasılık %15'lere vurabilir. Bu rakamların kaynağının elbette vücudumda bulunan iki yanaklı bir organ olduğunu unutmayalım

Şaka bir yana, keşke elime daha fazla mikrofon, hoparlör veya kulaklık gibi ses aygıtları geçse de onları da bütün bildiklerimle harmanlayarak RM-K60'ı incelediğim gibi inceleyebilsem.

Son olarak, unutmayın: Bilindik markaların fiyatları ürün, malzeme kalitesi, marka ismi ve güven barındırıyor. Diğer markalar ise sadece ürün satıyor.
 
Ne olursa olsun önerdin yani. Steelseries varken hiçbir şart altında rampage önermek bana mantıklı gelmiyordu iyi ki almadım.
Drop Plus, Arctis 1'den daha iyi kulaklık. Ses kartı, kablosu ve sürücü boyutu. Steelseries fanboyluğu yapmana gerek yok. Arctis 1'den kablosu aşırı dandik bu arada.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…