Markette yaşadığım üzücü olay

Dikkat edin hocam, fakir edebiyatçıları tarafından linç yemeyin.
Hocam yapmayın Allah aşkına böyle tabirler hiç yakışmıyor uzun bir metin yazıp sildim kimseyle münakaşaya girmemek için tekrar yazmak istedim kimsenin hikayesini bilmiyorsunuz ve aşağılamaya çalışıyorsunuz.
 
O arkadaşın akli sorunları var salın kendi kendine ahkam kesmeye devam etsin. Çok umursanacak bir tip değil gerek yok umursamaya.
 
Dikkat edin hocam, fakir edebiyatçıları tarafından linç yemeyin.
Çokta fifi, kâle almaya dâhi değmez..
Üst soy baskısı ile neslin devamı için uygun olmayan koşullarda insanlar çiftleşiyor, işin barınma ve yemek tarafına değinmeye gerek bile yok.
İnsanlar cahil olmayı tercih ediyorsa elden bir şey gelmez.
Hocam işte o an orada olunca müstahak diyemiyorsun. Çocuğun yaşadığı duruma çok üzüldüm, biraz büyük birisi olsaydım ben alırdım. Ama yaş küçük işte.
Kendine karşı aşırı vicdan yapıyorsun, buna lafım yok. Sen ve ben farklı düşünen iki kişiyiz, olay o.

Bu arada yaş kaçtı senin?
 
Sorun iktidarda değil, iktidar üzerine düşen vazifeyi yapıyor zaten. Sorun bu iktidarı 20 yıldan uzun bir süredir iktidarda tutan Türk halkında, maalesef cepler boşalınca gerçekleri görmeye başladılar az da olsa. Sosyal değişim şart.
 

2 gün önce doğum günümdü. 15'im şu an.
 
İfadeler: T21
Herkes gergin, ekonomi kötü durumda gibi sebepler çocuğunu dövmeye, her an sinir küpü gibi gezmeye bahane değil. Aynı ülkede yaşıyoruz, orta hallisinde fakirine hepimiz etkilendik bu kötü durumdan. Ama insanlar sanki paraları varmış, herşey güllük gülistanlıkmış gibi çocuk yapmaya devam ediyor. Sen bu kötü durumda, parasızlıktan kururken çocuk yaptıysan o çocuğa istediği şeyi almak zorundasın. Çocuk bir kalemlik istedi diye döveceksen yapmasaydın çocuğu. Çocuğun hiçbir suçu yok, isteyecek tabii.
 

Çocuklar da mı hak ediyor?
 

12 falan olması lazım, çok da üstüne gitme
 
İfadeler: T21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…