Marketteki çocuğun yaptığı hareketler

Ya hocam takmayın kafanıza 4 yaşında çocuk size ne yapabilir ki sert bir bakış atsaydınız kaçardı zaten.
 
Herkese merhabalar,

Az önce markete gittim, yaklaşık olarak 3-4 yaşında olan bir erkek çocuğu annesiyle beraber alışveriş yapmış.

Beni görünce dövüş hareketleri yaptı, ayağını kaldırdı ve eliyle garip hareketler yaptı. Uzaktaydik aramızda yaklaşık 3-4 metre mesafe vardı. Annesi de daha da ileride idi sonra çocuğu çağırdı zaten o da gitti.

Ben hicbir şey diyemedim dalga geçilmiş aşağılanmış hissediyorum ve su an ağlamak üzereyim gerçekten. Zaten özgüvenim de yok orada çocuğu tokatlamam istedim ama yapamadım.

Yapamadığım için de özgürlüğümü kaybetmiş ve dalga geçilmesine maruz kalmışım gibi hissettim. İçten içe ölüyorum.

Başka insanlar da vardı neden ben hep neden bütün belalar beni buluyor. Artik intihar noktasına geldim gerçekten. Yaşamdan 1 gram zevk almıyorum

Ya küçücük çocuk beni taciz ediyor, benle dalga geçiyor alaya aliyor ben ise hicbir şey yapamıyorum

Boyle bir olay sizin basiniza geldi mi ya şimdi ben cidden nasıl yaşayacağım ya bu ezilmişlik ile nasıl dışarı çıkacağım nasıl ayni markete gideceğim, bu nasıl adalet ya?

Çocuk bana her şeyi yapacak, ben ise bir şey yaptığım an suçlu olacağım.

Basiniza geldi mi siz nasıl davrandınız da kurtuldunuz ya da ne yapmam gerekiyor.

NOT: Anlattıklarım çok ciddi arkadaşlar ne olur dalgaya almayın size yalvarıyorum.
Delikanlı olacaksın aynı sorun bende de vardı. Çocuklar genelde aptal oluyor aga. Böyle bir şey ile karşılaşırsan ufak vur kafasına. Adam ol lan falan de korkuyorlar zaten. Senin başına gelenlerden daha kötüsü geldi bana. Küçük bir kız çocuğu ''Abi senin yüzüne ne oldu?'' demişti. O zamanlar yüzümde çok sivilce vardı. Çok üzülmüştüm ama bunlar çocuk dostum. İnsanlar neyden kırılır anlayamazlar çocuk sonuçta :D. Kafana takma yani.
 
Dostum ben de senin gibiydim bir zamanlar, özgüveni olmayan, birisi bir şey dediğinde karşılık veremeyen biriydim. Zamanla umursamamayı öğrendim, bir şey dediler umursamadım. Korktuğumdan özgüvensiz olduğumdan değil, cevap vermeye tenezzül etmek istemediğimden cevap vermedim. Zaman her şeyin ilacıdır dostum bu da geçer, ileride bu zamanlarını hatırlayıp güleceksin. Çocuklarını senin çektiklerini çekmesinler diye eğiteceksin. İntihar falan sakın öyle düşünme, senin intihar etmenin ne sana ne başkasına faydası veya zararı yok, hiç yaşamamış bu dünyaya gelmemiş gibi olacaksın. Unutup gidecekler seni. Başarılı olmaya bak, güzel bir kariyer yap. Küçük bir çocuğun sana hareket yapması ve senin ona cevap verememen hiçbir şey değiştirmez, sana somut bir zararı olmaz. Aynı şekilde cevap verseydin de yararı olmayacaktı. Bunlar küçük şeyler zamanla düzelecek şeyler takma kafana. Bir savunma sanatı öğren, gerektiğinde kendini savun, spor yapmak kesinlikle özgüven kazandırır insana. Aynı senin gibiydim ve boksa başladım 3 yıl önce, hala da devam ediyorum. Beni ezmeye çalışanlar oluyor takmıyorum bile, istesem 2 hamlede bayıltırım adamı. Özet olarak, spora başla ve kimin ne dediğini ne yaptıgını umursama.
 
Dostum, gerçekten ciddi sorunların var. O daha küçük bir çocuk, tek amacı eğlenmek. Sen kafanın içinde "Bir çocuğu idare edemedi ezik!" dediklerini sanıyorsun ama onlar çocuğa gülüp geçiyorlar. Obsusif kompulsif bozukluk (umarım doğru yazmışımdır) olduğunu söylemişsin hastalığının. Biraz araştırma yapınca şizofreniye çevirdiğini okudum. Şizofreniye çevirirse iyice kötü olursun. Ben doktor değilim, bir tedavi söyleyemem. Ancak bir psikolog bu sorunu çözebilir. Virüs olmasa büyük şehirlerdeki hastanelere git derdim ancak virüs var. En yakınındaki bütçeni zorlamaycak bir psikoloğa görün

Diğerlerine gelince, kardeşim niye adamın derdiyle dalga geçiyorsunuz? İnsan azıcık beynini kullanıp "Bu adamda rahatsızlık var. Daha fazla kötü olmasın." der! Böyle bir konu açtığı için arkadaşımızı banlayacak olan bile var! Sadece birazcık anlayış gösterin yani, azıcık bile olsa yeter. Lütfen.
 
Ben çocukken yoldan geçen arabalara taş atıyordum. Bizden büyük abiler vardı, onlar at diyorlardı. O dönemde çocuğun yaptığının doğru yada yanlış olduğunu düşünmesini beklemek saçma. Çocuk ne görürse onu yapar.
 
Anladığım kadarıyla arkadaş diğer insanların düşüncelerini aşırı önemsiyor, bu olaydan sonra kimsenin aklına bile gelmemişsinizdir kendi kendinizi üzüyorsunuz.
 
Bu adama laf atanların %99.9 kısmı eminim o kişiden beter durumdadır. Lanet olsun sizin gibi insanlara. Bizim millet bayılır zorbalığa. Kendileri 7/24 alfa sanki popüler çocuk. Seni çok iyi anlıyorum kardeşim ama insanların çoğu aklını kullanmaz. İnsanların çoğu yaşamayı bile kazanmamalı. Oyüzden atılan 10 yorumun 8 tanesi geri kafalıca.
 

Geri
Yukarı