Marvel's Avengers Beta'ya nasıl girilir?

Katılım
15 Nisan 2016
Mesajlar
559
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Bugun Marvel's Avengers oyununu ön sipariş verdim.

Betaya nasıl katılabilirim? Beta kapandı deniyor fakat internette canlı yayında hala oynayan kişilerde var.
 
Çok kararsızım o oyunu almak hakkında, durmadan yenileyeceklerini duymak güzel ve umut verici. Fakat ileriki zamanda hiç ekstra para istemeyeceklerini söylemek, belki genel olarak iyi görünebilir ama iyi değil. Para kazanamadıkları durumda içeriklerin zayıf çıkacağı fikrindeyim. Ama kararsızım :D

Soruna gelirsek, bildiğim kadarı ile beta hafta sonları açılıyor. Bir önceki hafta, bu hafta ve bir sonraki hafta sonları betası vardı. Geçmiş hafta sonunda ps'de ön sipariş verenler girebilirdi, bu hafta sonu da xbox ve pc'de ön sipariş verenler girebiliyor. Bir sonraki hafta sonu da sipariş vermeyenlerin bile girebileceği bir betadan bahsediliyor, kapasite şu bu nasıldır bilmem.

Burada da beta konusunda neler yapman gerektiğinden bahsediyor.
 
Çok kararsızım o oyunu almak hakkında, durmadan yenileyeceklerini duymak güzel ve umut verici. Fakat ileriki zamanda hiç ekstra para istemeyeceklerini söylemek, belki genel olarak iyi görünebilir ama iyi değil. Para kazanamadıkları durumda içeriklerin zayıf çıkacağı fikrindeyim. Ama kararsızım :D.

Soruna gelirsek, bildiğim kadarı ile beta hafta sonları açılıyor. Bir önceki hafta, bu hafta ve bir sonraki hafta sonları betası vardı. Geçmiş hafta sonunda Ps'de ön sipariş verenler girebilirdi, bu hafta sonu da Xbox ve PC'de ön sipariş verenler girebiliyor. Bir sonraki hafta sonu da sipariş vermeyenlerin bile girebileceği bir betadan bahsediliyor, kapasite şu bu nasıldır bilmem.

Burada da beta konusunda neler yapman gerektiğinden bahsediyor.

Oyun içinde kostümler dışında ek para vereceğimi sanmıyorum. Belki paralı görevler getirirlerse DLC tarzı bilmiyorum :D

Sağol yorumun için. Betaya giremeyeceğimi bilseydim PC'den alırdım. :D.
 
Oyun içinde kostümler dışında ek para vereceğimi sanmıyorum. Belki paralı görevler getirirlerse DLC tarzı bilmiyorum :D

Sağol yorumun için. Betaya giremeyeceğimi bilseydim PC'den alırdım. :D.

Başta açılan platformlar diğer haftalarda betaya katılmaya devam edebiliyor. Ps4'den aldığını sanıyorum, dolayısı ile ilk hafta sonu açıldı sizin için. İkinci ve üçüncü hafta sonları da oynayabiliyorsun.
 
Başta açılan platformlar diğer haftalarda betaya katılmaya devam edebiliyor. PS4'den aldığını sanıyorum, dolayısı ile ilk hafta sonu açıldı sizin için. İkinci ve üçüncü hafta sonları da oynayabiliyorsun.

İnşaallah girebilirim hafta sonu. Nereden indireceğimi hala bulamadım bulsam :D.
 

Geri
Yukarı