Marvel's Avengers görevde takılı kalıyor

Captainamericaa

Hectopat
Katılım
16 Temmuz 2020
Mesajlar
112
Merhaba arkadaşlar Marvel's avengers oynarken hep görevlerde takılıyor ve asla o bölümü geçemiyorum oyundan çıkıp girdiğimde yine o bölüme gelip takılıyorum. Oyunun benden istediği görevi yapıyorum ama ara sahne girmiyor, ya da sıradaki görev başlamıyor. Ne yapmam gerekiyor?
Sistem:

Not: Aslında bunun sebebinin 8 GB RAM ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama bu video ile sistemlerimiz benzer ama ben oyunda ilerleyemiyorum.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Peki oyunun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi ve oyun donuyor mu yoksa hareket ediyorsunuz ama ne ara sahne geliyor ne de bir şey mi çıkmıyor?
Dosyaları doğruladım ilk yaptığım bu oldu. Hareket edebiliyorum ama ara sahne girmiyor. Örneğin Köprüye yapılan saldırıya ilk gittiğimizde Thor ve Iron Man'in uçtuğu bir ara sahne vardı. O sahne girmedi ve Thor ile köprüye ulaştım. Sonra boşluğa düştüm ve oyun öldüm sayıp ara sahneyi oynattı. Ya da Hulk ve Kamala ile ilk çıktığımız görevde robotları arenada parçaladıktan sonra ara sahne girmiyor.
 
Dosyaları doğruladım ilk yaptığım bu oldu. Hareket edebiliyorum ama ara sahne girmiyor. örneğin köprüye yapılan saldırıya ilk gittiğimizde Thor ve Iron Man'in uçtuğu bir ara sahne vardı. O sahne girmedi ve Thor ile köprüye ulaştım. Sonra boşluğa düştüm ve oyun öldüm sayıp ara sahneyi oynattı. Ya da hulk ve kamala ile ilk çıktığımız görevde robotları arenada parçaladıktan sonra ara sahne girmiyor.[/ISbir.

Peki oyunu silip yüklemeyi denediniz mi? Yükleme sırasında oluşan bir hata olabilir belki.
 

Geri
Yukarı