Masanın içine uzay montaj yapmak

Merhaba arkadaşlar ,
Şuanda bu türe benzer ergonomik ve kullanışlı profesyonel olarak 3 farklı model üretiyorum.Şu an sadece yurt dışında 2 adet firma için üretim yapıyorum.Fakat Türkiye'de de ilgilenen arkadaşlar olduğunu gördüm.Bu hafta içerisinde Gittigidiyor , Trendyol gibi E-ticaret sitelerine linkleri koyucam.Birde sizler için görsel bırakayım.Model boyut ve ölçüleride ekliyorum.Sorusu olan arkadaşlar mesaj olarak ulaşabilir aynı zamanda konuyuda takip ediyor olacağım.

İyi forumlar.

Dosya Ekleri

• foto logo (1).jpg
    foto logo (1).jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 169
  • tablo 2.jpg
    tablo 2.jpg
    190,3 KB · Görüntüleme: 170
Eki Görüntüle 588492Arkadaşlar ben bir PC toplayacağım. Ve bunun için konu açtım. Ama aklıma takılan bir şey var. Ben kas alıp yer kullanmak yerine 400 500 arası bir uzay montaj için masa bulabilir miyim? Üst bölgesinin cam olmasını istiyorum. Tam böyle bir şey istiyorum. Fotoğraf Technopat'deki birine ait ne kadara yaptırmış bir bilgi verebilir mi?
Kasadan daha pahalı olabilir sonuç..

Merhaba arkadaşlar ,
Şuanda bu türe benzer ergonomik ve kullanışlı profesyonel olarak 3 farklı model üretiyorum.Şu an sadece yurt dışında 2 adet firma için üretim yapıyorum.Fakat Türkiye'de de ilgilenen arkadaşlar olduğunu gördüm.Bu hafta içerisinde Gittigidiyor , Trendyol gibi E-ticaret sitelerine linkleri koyucam.Birde sizler için görsel bırakayım.Model boyut ve ölçüleride ekliyorum.Sorusu olan arkadaşlar mesaj olarak ulaşabilir aynı zamanda konuyuda takip ediyor olacağım.

İyi forumlar.
hocam bir gelişme var mı ?

Merhaba arkadaşlar,
Şu anda bu türe benzer ergonomik ve kullanışlı profesyonel olarak 3 farklı model üretiyorum. Şu an sadece yurt dışında 2 adet firma için üretim yapıyorum. Fakat Türkiye'de de ilgilenen arkadaşlar olduğunu gördüm. Bu hafta içerisinde Gittigidiyor, Trendyol gibi e-ticaret sitelerine linkleri koyacağım. Bir de sizler için görsel bırakayım. Model boyut ve ölçüleride ekliyorum. Sorusu olan arkadaşlar mesaj olarak ulaşabilir aynı zamanda konuyuda takip ediyor olacağım.

İyi forumlar.

Daha derli toplu adam edilmiş gibi duruyor, tabii ki daha detaylı ürünü görmek lazım.
Şöyle bir şey yapılmış yurt dışında daha önce.

Dosya Ekleri

• 68ec22d8f177e978f1940f09396f2fbc.jpg
    68ec22d8f177e978f1940f09396f2fbc.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 146
  • f2a3d4044c34cdc46449d6d2f10bf116.jpg
    f2a3d4044c34cdc46449d6d2f10bf116.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleme:
hocam bir gelişme var mı ?
Arkadaşlar şuanda halihazırda 2 ülkeye toptan satışını yapıyorum.Eklediğim resimdeki ürün giriş sınıfı olanı daha detaylı boyutları farklı renkleri farklı olan modellerimizde mevcut.
Daha derli toplu adam edilmiş gibi duruyor, tabii ki daha detaylı ürünü görmek lazım.
Şöyle bir şey yapılmış yurt dışında daha önce.
Detayları gördüğünüzde beğeniceğinize eminim.
3 farklı model olarak üretim yapıyoruz.X ve Xl modellerinde farklı renk seçenekleri mevcut (kişinin tercihine göre her desen ve renk olabilir.)Giriş modelinin fiyatını uygun tutmak zorundayım.Her gamerin erişebiliceği fiyatta tuttuğumuz için biraz sadelikten ve ev mobilyalarına uyumunu dikkat ederek tasarladık.
Forumun sahibi Ali ve Recep beylere ulaşmaya çalıştım.Dönüş alabilirsem Technopat kanalına özel bir masa hediye etmek isterim.Onlarda Detaylı inceler ve artılarını eksilerini sizlere daha rahat anlatırlar diye umuyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı